Gürleyik Deresi Temizleniyor

Başkan Şensoy, Gürleyik Deresinde temizlik çalışması başlattı

Güncel - 23-05-2019 17:32 183 kez okundu.

Gürleyik Deresi Temizleniyor

Gerek görünümü gerekse yaz aylarında verdiği kötü kokularla vatandaşlar tarafından olumsuz eleştirilere konu olan Gürleyik Deresi temizleniyor.

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’un talimatıyla işe koyulan ekipler titiz şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Derenin ıslah çalışmalarını sürdüren ekipler, İskele Mevkiine kadar olan bölümü temizleyip, vatandaşın talebini yerine getirmeyi hedefliyor.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Şensoy; “Gürleyik Deresi, turizm açısından kalkınmayı amaçlayan ilçemizin hedefleriyle örtüşmüyordu. Özellikle dere kenarında bulunan vatandaşlarımız sık sık kötü kokulardan ve derenin çirkin görünümünden şikayetçiydi. Bizler de hemen harekete geçerek dereyi temizlemeye başladık. Ramazan Bayramı’na kadar çalışmalarımızı tamamlayıp, ziyaretçilerimize güzel bir görünümü sunmaya çalışacağız” dedi.

 

Neler Söylendi?

Göbeğini Kaşıyan Adam!

Sayın başkan, halk plajıdır, kokan deredir vs. bunlar küçük makyajlar.Bu rötuşları yaparken asıl meseleleri ertelemeyelim.ekonomi kötü, belediye gelirleri azaldı, merkezi bütçe delindi buradan sana istediğin kaynak gelmez.devir alma değil satma devri. Kaynak yaratmalısın ve bunun da yolu bazı belediye varlıklarını satman. Özet olarak geçeceğim. Zarardaki belediye otelini sağlık bakanlığına sat ya da kirala, hastane olsun. Şimdiki hastaneyi kredi yurtlara devrettir, öğrenci yurdu olsun.belediye dükkanlarını lisanslı uzmanlara ekspertiz yaptır, kiraları rayiçlerine artır ve bazılarını ihaleye çıkar sat. yeni stad projesinin ihalesini hemen iptal ettir. Çünkü artık şehrin içinde kaldı orası. stat için şehir dışında yer tahsis et, şimdiki statı takasla devir al ve sat. belediye garajı evlerin arasında kaldı. şehir dışında yer tahsis et, mevcut yeri sat. stadın parasını atatürk mahallesi, otelin parasını cumhuriyet mahallesi, belediye garajının parasını 19 mayıs mahallesi kalkındırması ve altyapısında kullan. seni hangi mahallelerin başkan yaptığını unutma. belediye dükkanlarının satışı ile de pazar yerini yaptır. köşk, çarşı ve hamidiye mahallelerinde kümelenmiş eski tüfek “sattırmazukları” asla dinleme. Bunları hemen projelendirip yapmazsan ikinci dönemi zor görürsün. Emekli adamım bana bir dönem yeter dersen; çekirdek çitleme yeri, yürüyüş yolu, köpek gezdirme çimi, güvercin kulübesi, kedi maması kabı, serçe suluğu gibi yerler yaparak çok rahat geçer bu süre. gka 5 yıl önce

aynur unal

cok teşekkür ederiz iskele caddesi sakinleri olarak bu talebimizi yerine getirdiginiz için başkanımız birde cöp atanlara dereye yüklü ceza kesilse varyabirazda dereyi cöp atanlardan kirleniyor 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

ÇİFTÇİLERE SEBZE FİDESİ DESTEĞİ SAĞLANDI

26-04-2024 - Güncel

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 2’ ncilik kupasını kaldırdı

26-04-2024 - Güncel