Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Projesi Kabul Edildi

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan Kuzeyin Gençleri Avrupa'da projesi kabul edildi

Eğitim - 01-08-2018 18:54 108 kez okundu.

Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Projesi Kabul Edildi

Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz tarafından, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığına sunulan Kuzeyin Gençleri Avrupa'da projesi kabul edildi.

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen proje kabul programında bu yıl Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından sunulan ‘Kuzeyin Gençleri Avrupa'da’ projesi kabul gördü.

Toplam 2 Bin 143 projenin değerlendirildiği başvuru sürecinde, Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Proje Koordinatörü Ertan Bekgöz tarafından hazırlanan “Kuzeyin Gençleri Avrupa'da Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği” projesi jüri üyeleri tarafından kabul edildi.

Projenin kabul edilmesini büyük bir memnuniyetle karşıladıklarını belirten Ertan Bekgöz, her bir projenin en az iki bağımsız dış uzman tarafından değerlendirildiğini belirterek,  “İçerik değerlendirmesi sonucunda ve mevcut bütçe imkânları çerçevesinde, 518 proje teklifi hibe desteği almaya hak kazandı. Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak bizlerinde sunmuş olduğu proje, ilgili kurul tarafından kabul edildi. Bu 518 proje arasında yer almaktan mutluluk duyduk. Projemizin öğrencilerimiz, okulumuz ve ilçemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?

Av. Sedat CANGÜL

Harika iş başarmışsınız, tebrikler size 6 yıl önce

turizmci

okulumuz için hayırlı olsun güzel bir başarı 6 yıl önce

Turizmci

Okulumuz adina guzel bir basari projeler sayesinde ogrencilerimizin gelecekleri icin buyuk firsat insAllah ileride bu firsati iyi bir sekilde degerlendiriler 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
Kalemi güçlü öğrenci Sarısoy' un başarıları ödüllendirildi

Kalemi güçlü öğrenci Sarısoy' un başarıları ödüllendirildi

26-04-2024 - Eğitim

Gerze’ de Turizm Paneli yapıldı

Gerze’ de Turizm Paneli yapıldı

19-04-2024 - Eğitim