Sinoplular aday listelerinde

İstanbul’da yaşayan Sinoplu hemşehrilerimiz aday listelerinde kendilerine yer buldular

Siyaset - 20-02-2019 12:08 104 kez okundu.

Sinoplular aday listelerinde

Siyasi partilerin belediye başkanlığı, belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyelikleri seçimlerine ait geçici aday listelerini il ve ilçe seçim kurullarına teslim etmesinin ardından Gerzeli hemşerilerimiz de büyük şehirlerdeki aday listelerinde kendilerine yer buldular.

Sultanbeyli Sinop Gerzeliler Derneği Başkanı Mustafa Civelek’in, Ak Parti Sultanbeyli Belediye Meclis Üyeliği Aday listesinde ismi yer alırken, aynı listede Sinoplu hemşerimiz Ahmet Savaş’ın da Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak aday listesinde ismi yer aldı. Savaş, bundan öncede belediye meclis üyesi olarak görev yapıyordu.

Yine 3. Kez CHP’den İstanbul Ataşehir Belediyesi Meclis Üyeliği Aday listesinde Sinoplu hemşerimiz Arif Kuşcu’nun ismi yer aldı. 3. Dönemine girmeye hazırlanan Kuşcu, aynı zamanda Ataşehir Belediyesi Encümen Üyesi.

Listelerde kendine yer bulan diğer bir Sinoplu hemşerimiz ise İlknur Ünlü. Sancaktepe Belediyesinde CHP’den 7. Sıra Belediye Meclis Üyesi olarak listede kendine yer bulan Ünlü, aynı zamanda Yüksek Mühendis.

Neler Söylendi?

Hüseyin BODUR

İSTANBUL dakika nüfusumuz artıyor bakın siyasi partilerin bize verdikleri değere bakın..bir belediye başkanlığı vermediniz bari çok sayıda değişik partilerdeki yetkili beyler belde meclis üyesi bari verselerde ne olurdu sanki..Şahısların ikbalinden çok. SİNOP ve SİNOP lular ında ikbali beni ilgilendirir..benim amacım ;;ekmeğini yediğim,,suyunu içtiğim,,havasını soluduğum memleketinin evlatların8n belası sır..bana birileri tepki gösteriyor..elbetde gösterecek çúnkú otepki gösterenler oldukları ilçelerde bu güne kadar almak istediklerini şahıs olarak alan insanlardır..vAllahi ben hepppSİBOP derimmmve hepppSİNOP lular,,hemşehrilerim dedim ve sivil toplum kuruluşlarındazamanlarımı ve paramı harcadım..helal olsun hemşehrilerime helallllll hemde anamın ak sütü gibi..yanlış yapanlara çanak tutayım diyemi gõnderildik dünyaya..iyi yapabkaríbtakdir edeceğiz.iyulik yapmayanların elbetde tenkit edeceği ..ama etik ve medeni kurallar içinde tabiki..saygılarımla 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset