AGD'den Zorunlu Açıklama!

Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şubesinden Zorunlu Açıklama...

Güncel - 23-12-2014 12:31 102 kez okundu.

AGD'den Zorunlu Açıklama!
 AGD Sinop Şube Başkanı Kayıhan Özkaptan, Son aylarda Gerze ilçesinde Anadolu Gençlik Derneği adını kullanarak kurum ziyaretleri gerçekleştiren ve faaliyetler yürüttüğünü iddia eden Rafet Ermiş isimli kişi ile derneğin hiçbir ilişkisinin olmadığını deklare eden bir açıklama yayınladı.


Özkaptan Açıklamasında şu ifadelere yer verdi,

Gerze İlçemizde Anadolu Gençlik Derneği adına bir takım faaliyetler yaptığını duyduğumuz Rafet Ermiş adlı kişinin derneğimizle en yakın hiçbir hukuki bağı yoktur.

Derneğimizin adını kullanarak, resmi kurumlarla yaptığı görüşmelerin bizi bağlayıcı hiçbir hukuki yönü bulunmamaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kayıhan Özkaptan

Anadolu Gençlik Derneği Sinop Şube Başkanı

 

Neler Söylendi?

cemx

münafıkların deşifresi islam ümmetini yok etme çalışmarını farklı şekilleriden birisi de pedofili hastalıgını islam ülkelerindeki çocuklara aşılıyarak ülkelerin manevi islama karşı temiz insanların temiz duygularını yoketmek için tasarlanmiş uluslararası bi program. Son yıllarda çocukların cinsel istismarının çok önemli bir halk sağlığı sorunu olduğu kabul edilmektedir. Çocuklara cinsel istismarda bulunmak tıbbi bir tanı olmadığı, her çocuğa cinsel istismarda bulunan kişinin de pedofilik olmadığı bilinmektedir. Pedofili en az 6 aylık bir süre boyunca, kişide ergenlik dönemine girmemiş bir çocukla ya da çocuklarla cinsel etkinlikte bulunmayla ilgili yoğun, cinsel yönden uyarıcı fantezilerinin, cinsel dürtülerinin ya da davranışlarının yineleyici biçimde ortaya çıkması olarak tanımlanmıştır. Genellikle eylemlerini gizli yaptıkları ve tedavi için başvurmadıkları için pedofili olgularının yaygınlığını belirlemek mümkün olamamaktadır. Diğer cinsel saldırı yapan gruplarla karşılaştırıldığın 9 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel