Başıboş Köpekler Korkutuyor

Sokaklarda başıboş gezen sahipsiz köpekler Gerze’nin temel sorunu haline geldi.

Güncel - 19-04-2016 15:23 59 kez okundu.

Başıboş Köpekler Korkutuyor
 İlçemizde son dönemlerde her yerde başıboş sokak köpeklerinin görülmesi Gerze’nin Köpek istilasına mı uğradığı sorusunu akla getiriyor.

 Sokaklarda başıboş köpeklerin görülmesi üzerine gazetemize ulaşan birçok ilçe sakini bu durumdan oldukça rahatsız olduklarını dile getirerek yetkililerin bir an önce bu duruma müdahale etmesini istedi.

Köpeklerin özellikle üreme dönemlerinde daha fazla agresifleşmesi ve sağa sola saldırması sebebiyle korkular artıyor. Vatandaşlarımız, ‘nereden geldiği net olarak bilinemeyen bu başıboş köpeklerin bir an önce ilçe merkezinden toplanarak kontrol altına alınmasını bekliyoruz’ dedi.

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

sayin editör bey kardeşim...bu konuyla ilgili belediyenin almiş olduğu bir tetbir varmidir..? yoksaki yorum yaz olsun bitsin,adet yerini bulsun tarzini eski gazte muhabirlği yaptiği yillardada hiç sevmeyen biriyimdir..o yüzden soruyorum...bir tebtbir alindimi,alindiysa elbette sayin belediye başkanini etik olarak tebrik etmek isterim...yok alinmamşisad elşetiriye devam edeceğim...o okumasa allahın diğer kulları bu yorumumu okuyacaktır diyorum.saygılarımla..! 8 yıl önce

HÜSEYİN BODUR

gecen yaz gerzeye geldiğimdede durum ayniydi..ama ;;sayin belediye başkaninin hizmete açtiği hayvan barinma evinin kapasitesi neden bu konuda behemehal artirilmaz...? eğer artirilmiş, kapasite bu köpekleri barindirmaya müsaitse b o zamn bu köpekler neden toplanmaz.?????? ayni rezilliği ve manzarayi yaşayanlardan ve bu konuda yorum yazanlardan ve hayvan barinağini yaparak hizmete sundum diyen belediye başkanimizida etik olarak tebrik edenlerden biriyimdir....köpekle oyun olmaz..en iyi yatirim insana yapilan yatirimdir...bir beğee, bir çoçuğuğa saldirildiğinda onun hesabini kim verecek,neden böyle istenmeyen nahoş bir durum vuku bulsunki,kim ister böyle bir durumu????? sayin başkan;;;haberi siz takip ediyorsunuzdur,etmekde zorundasiniz zaten..öyleyse buradaki hatanin giderilmesi için göstermiş olduğun hassasiyeti ivedilikle devam ettirilmesi konusunda ilgililere emir vererek bu olmamasi gereken görüntü ve korkulardan gerzelileri lütfen kurtariniz diyor, saygilar sunuyorum.!! 8 yıl önce

uğur

siz masum canlılara bakacağınıza öfke kin şiddet saçan sözde insanlara bakın.onları kontrol altına alın! 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel