Belediyeden Duyuru: Köpeklerinizi Dışarı Çıkartmayın!

Gerze Belediyesi tarafından yapılan duyuru şaşırttı

Güncel - 19-11-2015 10:04 94 kez okundu.

 Belediyeden Duyuru: Köpeklerinizi Dışarı Çıkartmayın!

Gerze Belediyesi duyuru ve ilan hoparlörlerinden Gerzelilere seslenen belediye yetkilileri, köpek sahibi olan vatandaşları köpeklerini ev ve bahçelerinden çıkarmamaları konusunda uyardı.

İlçede sahipsiz sokak köpeklerinin toplanarak barınakta kontrol altına alınacağını ilan eden belediye yetkilileri , köpek sahibi olan vatandaşların köpeklerini gün içerisinde dışarıya çıkarmaması ricasında bulundu. Sahipsiz sokak köpeklerinin gün içerisinde toplanarak hayvan barınağında kontrol altına alınacağı öğrenildi.

Birkaç ay öncesinde Gerze Belediyesi tarafından  köpek barınağı kurulmasına rağmen ilçemiz sokaklarında sahipsiz köpekler hala görülmekte ve korkuya sebebiyet vermektedir.

Neler Söylendi?

Gerzelüyük

köpekler sürü halinde hala ortalıkta sabahlara kadar havlama sesi bıktık usandık artık.hayvan diyoruz eyvallah ama iş çığrından çıktı 2 kez köpek saldırdı zor yırttım ama bidaha olursa gereken yerlere şikayetçi olcam bu işi belediye beceremicek anlaşıldı.çoluk cocuğa bişe olicak diye korkuyoruz.gereğini yapın artık.bu arada aylardan şubat ayı onuda belirteyim. 8 yıl önce

gerze

köpeği almaya gitmek isteyen bi vatandaşın köpeği yok nası iş anlamadım gitti 8 yıl önce

Gürbetci

Gerze belediyesi inşaallah bu sefer başarır kimsenin göz yaşına bakmaz hayırlı olsun sıra balkonlardan çöp sallandıranlarada gelsin sallanan çöp leri çöp arabası almasın 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel