Ersin Batmaz Göreve Başladı

Bir süredir izinli olması dolayısıyla aramızda olmayan, ilçemizin sevilen doktorlarından biri Ersin Batmaz yeniden göreve başladı.

Sağlık - 06-09-2019 11:30 1102 kez okundu.

Ersin Batmaz Göreve Başladı

Alanında başarılı olması ve mütevazi kişiliğiyle Gerze halkının sevgi ve saygısını kazanan Genel Cerrahi Uzmanı Ersin Batmaz, Gerze Devlet Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Böylelikle Gerze Devlet Hastanesi’nde 2 Dahiliye, 2 Genel Diş, 1 Genel Cerrahi,1 Çocuk Hastalıkları Uzmanı, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı ve 1 Anestezi Uzmanı bulunuyor.

Bunun yanı sıra 6+2 iki yataklı hemo diyaliz ünitesi bulunan Gerze Devlet Hastanesi’nde diyaliz hastaların tedavisi de yapılıyor.

Neler Söylendi?

Defne

Böylesine bir insan gerçekten çok nadir çıkar karşımıza gerze şuan O kadar sansliki inşAllah bu şansın herkes farkındadır. Doktorluguna en ufak kötü kelime diyemem sinoptayken annem ameliyat olmuştu her aradığımda saat kaç farketmeksizin telefonlara bakti çok guzel bir dille cevap verdi. Bazı doktorlar insan yüzüne bakmazken gözlerin içine bakarak hastasına değer veren biri. InşAllah gerze devlet hastanesinden yonetimden kendiside memnundur. Eline bazı yetkiler verilmesini çok isterim böyle bir cerrahın ilçe hastanemizde korelmesine izin verilmemeli.Allah yolunu açık etsin 2 yıl önce

Füsun

Sevgili doktorumuz iyiki geldiniz.Mesleginizdeki başarılar mutevaziliginiz ayrım kayrim yapmayisiniz sizi çok aratti.Hosgeldiniz 5 yıl önce

Metin

Hoşgeldin doktorum , özledik seni . 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

Yaşlı Bakım Danışmanlık Hizmetleri faaliyette

29-04-2024 - Sağlık

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

Okullarda “Brusella” farkındalığı eğitimi

24-04-2024 - Sağlık