İlçemiz Balıkçıları Genel Kurulunu Yaptı

İlçemiz Balıkçılar Kooperatifi Mali Genel Kurulunu İskele Çay Bahçesinde gerçekleşti

Güncel - 19-06-2016 19:22 84 kez okundu.

İlçemiz Balıkçıları Genel Kurulunu Yaptı

Gerze Balıkçılar Kooperatif  Başkanı Osman Başar Genel kurulumuz ilçemize ve Sinop’umuza hayırlı olmasını diliyorum diyerek, Genel Kurulun her yıl, seçimin ise 4 yılda bir gerçekleştirildiğini kaydetti.

Düzenlenen genel kurula katılım oldukça yoğun olurken balıkçılar kayıklarını ve malzemelerini koyacak kapalı alanlar, boş balıkçı kapalı alanlarının balıkçı olmayanlara verilmesi, kara avcılarının sabahlara kadar balık tutarak satış yapmasının önüne geçilmesi, limana kayıtlı olmayan kayıkların durumu, ticari ve amatör balıkçıların kayıkları bağlanma (avlanma)  kütüğü gibi sorunlar masaya yatırıldı.

Genel kurula Sinop-Kastamonu Su Ürünleri Kooperatifleri Bölge Birliği Başkanı Ali Bayrak, Abalı Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Ömer Tuncer, Gerze Balıkçılar Kooperatif Başkanı Osman Başar ve çok sayıda balıkçı iştirak etti.

Genel Kurul dilek ve temennilerin ardından tamamlandı.

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

balikcilik oldukca zor bir zannat...allah gerçektende yardimciniz olsun..bir yandan trollerle uğraşiyorsunuz, bir yandanda kayiklarinizin kartda ve yaz havasinda yipranma göstermeden barinmasi, bir yandanda ya bu gün veya gece balik olmazsa masrafalarin birikimi sizleri maddi ve manevi sikintilara garp ediyor...sayin belediye başkani aslinda bu mesleği taniyanlarin hisimakrabasidir...bence hem kayiklarin selameti ve hemde çevre kirliğini engelleyecek böyle bir hakli isteği geri çevirmememli,zaten bildiğim kadariylada geri çevirmeyecektir...kurulunuzun sonucunun şahsiniz ve bakmakla mükellef olduğunuz aile bireyleriniz adına hayırlı,uğurlu olamsını temenni ediyor,saygılar sunuyorum..hepinize rast gele diyorum...!!!! 8 yıl önce
DİĞER HABERLER
1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

1 Mayıs Sinop' ta böyle kutlandı

01-05-2024 - Güncel

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

Ürettiği “Ahşap Oyuncaklar” ile Gerze' yi dünyaya tanıtıyor

30-04-2024 - Güncel