İstanbullu aday adaylığını açıkladı

Dikmen belediye başkanı Saim İstanbullu aday adaylığını açıkladı

Siyaset - 19-10-2018 16:05 388 kez okundu.

İstanbullu aday adaylığını açıkladı

Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu, aday adaylığı başvurusunu yaptı

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan İstanbullu, dosyasını CHP Dikmen İlçe Başkanı Seyit Terzi' ye teslim etti.

Başkanlığa yeniden talip olduğunu söyleyen İstanbullu, “Dikmenli hemşerilerimiz ile birlikte daha fazla proje üretmek ve yerel yönetim anlayışımızı daha da güçlendirecek yeni uygulamaları hayata geçirmek için Dikmen Belediye Başkanlığına yeniden adayım” dedi.

Neler Söylendi?

HÜSEYİN BODUR

DİKMEN HALKI BELEDİYE BAŞKANI KONUSUND İANANKİ ÇOKKK ŞANSLI BİR İLCE...SAİM İSTANBULLUOĞLUNU BENCE HİÇÇÇ KAÇIRMASINLAR...HERŞEYDEN ÖNCE ADAM O ADAMMMMMMMMMMM...NE GÖNÜĞL VARR,NE KİBİR...AĞIR BAŞLIII,EFENDİ,SAYGILI,SABIRLI VE HOŞ GÖRÜLÜ BİR HUYA SAHİP ..AYRICA MAŞALLAH DAR İMAKANLARLA DİKMENİN CEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ..GECEN SENE ORADAYDIM..GÜREŞ TELAŞELERİ OLDUĞU İÇİN ONA HİÇ GÖZÜKMEDİM BİLE..ZATEN GERÇEK DOST O ZAMANLARDA O DOSTUM DEDİĞİNDEN AZ UZAK DURUR..YENİDEN ADAYLIĞINIZI EN KALBİ DUYGULARIMLA TEBRİKE DİYORUM..BAŞARILARIN DAİM OLSUN ÜZEL AHLAKLI ADAM..YENİ KAPI SİNOP TANITIM GÜNLERİNDE SATNDINIZA GELİP BİR ÇAYINIZI İÇECEĞİM İNŞALLAH..ALLAH UTANDIRMASIN HAKKINIZDA HAYIRLI OLSUN... 6 yıl önce
DİĞER HABERLER
CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

CHP Gerze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

01-05-2024 - Siyaset

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

AK Kadınlar veteriner hekimleri ziyaret etti

29-04-2024 - Siyaset