Kaymakam Muhtarlarla Buluştu

Gerze Kaymakamı Murat Güven, Kurum Müdürleri ve Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Güncel - 27-11-2018 11:58 87 kez okundu.

Kaymakam Muhtarlarla Buluştu

Gerze Kaymakamlığı, Orta Aile Çay Bahçesi’nde kurum müdürleri ve muhtarlar ile birlikte toplantı yaptı.

Gerze Kaymakamı Murat Güven başkanlığında yapılan toplantıya; ilçe sağlık müdürü, ilçe tarım müdürü, ilçe nüfus müdürü, sosyal yardımlaşma vakfı müdürü, özel idare ve birlik müdürü ile ilçemiz merkez ve köy muhtarları iştirak etti.

Güven, muhtarlar ile zaman zaman bir araya gelerek onlara gerek donanımsal bilgi gerekse de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aktarılacağını söyledi.

İlçe kaymakamımız yol, su çalışmaları ile ilgili bilgiler aktardıktan sonra ilçe sağlık müdürü, sağlık ve defin işlemleri ile ilgili bilgi aktarırken nüfus müdürü de vatandaşların ikametgahı, adres değişikliği gibi konularda bilgiler verdi.

Muhtarlar ise mahalleye nakillerini aldıran vatandaşlar ile ilgili kendilerine bilgi aktarılması konusunda isteklerini dile getirdiler.

Yapılan karşılıklı görüş alışverişi sonrasında toplantı sona erdi.

  

Neler Söylendi?

Adınız gerze

Sayın kaymakamım köylerimizin bir çoğunda muhtarlık binalarımız yok toplantılarda muhtarlarımız bu konuyu gündem bile yapmıyorlar seçim yaklaştı herkes oy derdinde neymiş oturum alanlardan haberimiz olsun bu nedir kaç oy çıkar bana buradan hesap bu yoksa ya ben bunca yıl muhtarlık yaptım köyüme şu hizmeti verdim mi diyebilmeli MERKEP ÖLÜR KALIR SEMERİ İNSAN ÖLÜR KALIR. ESERİ İnsanlar eserleriyle anınlır 5 yıl önce
DİĞER HABERLER
Gerze Spor Kulübünden açıklama

Gerze Spor Kulübünden açıklama

04-05-2024 - Güncel

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

Gerze’ de Koruyucu Aile Tanıtım Toplantısı yapıldı

04-05-2024 - Güncel