Güncel
Giriş Tarihi : 08-06-2020 14:30   Güncelleme : 08-06-2020 16:19

Dizilerde Oynayan O Genç Gerzeli

Gerze’mizin sevilen esnaflarından Vedat Tutkun’ un büyük oğlu Kaan Tutkun oyunculuk ve sanat yolunda başarılı işlerin altına imza atıyor

Dizilerde Oynayan O Genç Gerzeli

2019 yılı içerisinde Sadri Alışık Kültür ve Sanat Merkezi Konservatuar eğitimini tamamlayarak, eğitim süreci içerisinde Can Gürzap, Ali İpin, Seray Gözler, Arsen Gürzap, Payidar Tüfekçioğlu, Meltem Cumbul gibi Türk Sinema ve Tiyatro’sunun değerli isimlerinden eğitim aldı.

Tutkun, ilk projesi TRT ‘de yayınlanan Payitaht Abdülhamit dizisinde rol aldıktan sonra, 2020 yılı içerisinde yayına girmesi planlanan TRT Belgesel kuşağında Mehmet Akif ile ilgili senaryoda başrol oynama fırsatı buldu. Aynı zamanda ATV ‘de yayınlanan Kuruluş Osman dizisine 22.bölümden itibaren dâhil oldu.

Kaan Tutkun ilçemiz gençlerine vermiş olduğu mesajında; “Hayallerinin peşinden giden herkes her şeyi başarabilir. Kalbinizde neyi seviyorsanız onu bulun ve peşini bırakmayın. Hayalleri gerçekleştirmek zordur fakat bir gün mutlaka gerçekleşirler.

Hayat bazen zor oyunlar oynar, o oyunlar sadece sizi yolunuzdan saptırmak için bir sınavdır. Zorla karşılaştıklarında bilsinler ki kaderin değişimine en yakın olduğu yerlerdedirler.” ifadelerini kullandı.

Kaan Tutkun oyunculuğunun yanı sıra halen aktif olarak, pazarlama dalında faaliyet gösteren ADN POSITIVE Reklam Ajansı ‘nın kurucu ortakları arasındadır.

Kendisine Gerze’nin Sesi Gazetesi olarak sanat adına gerçekleştireceği ve ilçemizi temsil edeceği tüm faaliyetlerinde başarılar diliyoruz.

AdminAdmin