Güncel
Giriş Tarihi : 25-11-2016 10:10   Güncelleme : 25-11-2016 09:20

Gerze Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere Yardım Çağrısı

Gerze Ülke Ocakları Başkanı Ufuk Abalı, Türkmenlere yardım için çağrıda bulundu. “Türkmenlere yardım edelim; kardeşlerimize el uzatalım” dedi.

Gerze Ülkü Ocakları'ndan Türkmenlere Yardım Çağrısı

Gerze Ülke Ocakları Başkanı Ufuk Abalı, Türkmenlere yardım için çağrıda bulundu.  “Türkmenlere yardım edelim; kardeşlerimize el uzatalım” dedi.

Abalı, “Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin başlatmış olduğu yardım kampanyası çerçevesinde Gerze Ülkü Ocakları olarak bizler de elimizi elin taşın altına koyalım. Biz de bu yardım kampanyasını Gerze’den destekleyelim istedik” şeklinde konuştu. Savaşın içinde zor şartlarda olan Türkmenlere el uzatmak ve ihtiyaçlarını karşılamak üzere harekete geçtiklerini belirten Abalı, “siz değerli Gerzelilerin de yardım ve destek bekliyoruz. Türkmenler bizim kardeşimiz, aynı dili konuşuyor, aynı tarihi paylaşıyoruz. Onlara el uzatmak bizim kardeşlik görevimizdir” dedi.

 

“Para kabul etmiyoruz”

Yardım etmek isteyenlerin Gerze Ülkü Ocakları ile bağlantıya geçebileceğini veya kendisini arayabileceğini belirten Abalı, para yardımını kabul etmediklerinin altını çizdi. Makarna, bakliyat, yağ, şeker, un, pirinç, bebek bezi, kullanılmamış giysi gibi sadece insanların ihtiyaçlarına yönelik yardımların kabul edildiğini belirtti.

Yapılacak yardımların Ülkü Ocakları Genel Merkezi aracılığıyla Türkmenlere ulaştırılacağını belirten Abalı, “Dost kara günde belli olur” şeklinde konuştu.

Türkmenlere yardım etmek için ulaşabileceğiniz telefon numaraları ise şu şekilde:

534 608 0864 - Ufuk Abalı (Gerze Ülkü Ocakları Başkanı)

530 350 2123 - Onur Ulu (Gerze Ülkü Ocakları Sosyal Faaliyetler Sorumlusu)

Erkan TaşErkan Taş