Sağlık
Giriş Tarihi : 29-07-2022 14:05   Güncelleme : 29-07-2022 14:32

19 Mayıs Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi

Günden güne büyüyen ilçemizde, nüfusun ve sağlık noktasındaki talebin artması sonrasında yeni yeni poliklinikler açılıyor

19 Mayıs Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, ilçemiz 19 Mayıs Mahallesinde iki aile uzmanı tarafından açılmak istenilen Aile Sağlığı Merkezinde incelemelerde bulundu.

Dr. Neslihan Özdoğan Lafçı ve Dr. Aykut Uysal tarafından 5400 kişinin ikamet ettiği 19 Mayıs Mahallesi Yabangülü Sokak’ ta (top sahası alt tarafı) hizmet vermeye hazırlanan Aile Sağlığı Merkezinde Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Refik Kaymakam Özlem Doğan incelemelerde bulundu. Mülk sahibi İş İnsanı Hüseyin Yüksek’te inceleme esnasında hazır bulundu.

Aile Hekimi Uzmanı Dr. Neslihan Özdoğan Lafçı Gerze’nin en kalabalık mahallesinde Aile Sağlığı Merkezi açmak için bir yer aradıklarını, bu noktada İş İnsanı Hüseyin Yüksek’in kendilerine destek olduğunu kaydetti.

İlçemizin en fazla nüfus yoğunluğuna sahip olan 19 Mayıs Mahallesinde mülkiyeti kendisine ait yeri restore ettirerek aile hekimlerinin hizmetine sunan İş İnsanı Hüseyin Yüksek ise amaçlarının insanlarımıza hizmet etmek olduğunu kaydederek hekimlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Bu tarz hizmete her daim hazır olduğunu ifade etti.

Aile Hekimi Uzman Dr. Neslihan Özdoğan Lafçı ve Dr. Aykut Uysal 18 Ağustos 2022 tarihinde Aile Sağlığı Merkezinde hizmete başlayacaklarını ifade ettiler.

AdminAdmin