Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Spor

1956 Gerze Esnaf Spor Yeni Sezona Hazır

Gerze’de ilçedeki esnafların bir araya gelmesiyle kurulan 1956 Gerze Esnaf Spor Kulübü, 2025–2026 futbol sezonu hazırlıklarına başladı

Paylaş:

Adını Gerze tarihinde önemli bir yere sahip olan 1956 yangınından alan kulüp, geçmişin izlerini geleceğe taşımayı hedefliyor.

Kulübün renkleri de bu anlamı yansıtıyor. Siyah renk yangında yaşanan acıların ve kayıpların simgesi olurken, mavi renk Gerze’nin denizini, umudu ve yeniden doğuşu temsil ediyor.

1956 Gerze Esnaf Spor Teknik Direktörü Tayfun Ertem, yeni sezon öncesinde yaptığı açıklamada birlik ve mücadele vurgusu yaptı. Ertem, “Bu sezon bizim için sadece bir futbol mücadelesi değil, aynı zamanda Gerze’nin ruhunu sahaya yansıtma sezonu olacak. 1956 Gerze Esnaf Spor, adını aldığı tarihteki dayanışma ve yeniden doğuş hikâyesini yeşil sahalarda temsil edecek. Oyuncularımıza güveniyorum. Sahada terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Hedefimiz sadece skor değil, karakterli bir takım ruhu oluşturmak. Gerze halkının desteğiyle bu sezon adımızdan söz ettireceğiz.” dedi. Kulüp, yeni sezonda Sinop 1. Amatör Futbol Ligi’nde mücadele edecek.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Spor Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.