Duyurular
Giriş Tarihi : 18-09-2023 14:16   Güncelleme : 19-09-2023 15:08

2. SOKAK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Cittaslow Gerze'den Unutulmaz Bir Etkinlik: Cittaslow Sunday Sokak Şenliği başlıyor

2. SOKAK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

Cittaslow, hareketi, sakin ve kaliteli yaşamın önemini vurgulayan bir yaklaşımı benimseyen şehirlerin bir araya geldiği uluslararası bir ağdır. Cittaslow Gerze unvanına sahip olan ilçemiz de bu felsefeyi kutlamak ve yaymak amacıyla bu yıl 2. düzenlenecek olan Cittaslow Sunday etkinliğini düzenliyor.

El Sanatları ve Yöresel Lezzetler

Bu yılki etkinlikte, 259 katılımcıyla el sanatları ve yöresel lezzetlerin sergilendiği muhteşem bir sokak şenliği misafirleri beklerken el emeği ürünlerin tanıtımı ve satışı yapılacak, yerel zanaatkarlar ve lezzet ustaları ürünlerini sergileyecek.

Eğlence Dolu Aktiviteler

Eski sokak oyunları, çocuklar için özel etkinlik çadırı, sokakta canlı müzik ve daha fazlasının olacağı etkinlik, 24 Eylül Pazar günü saat 12:00'de başlayacak ve 1 Ekim Pazar günü sona erecek.

Çekilişlerle Dolu

Etkinlik süresince her gün çekilişler düzenlenecek. Katılımcı standlarının çekilişle vereceği hediyeler misafirleri bekliyor. 

Katılım İçin Başvuru

Eğer yöresel lezzetler üretiyor veya el sanatları ürünleri hazırlıyorsanız, etkinlikte stand açmak için hala şansınız var. Başvurunuzu 20 Eylül Çarşamba saat 17:00'ye kadar şu http://www.cittaslowgerze.com/sokak-senligi-basvurusu/  adresten yapabilirsiniz. Stand açma işlemi ücretsizdir ve el emeği ürünleri üreten kişiler için geçerlidir.

Cittaslow Gerze'nin Cittaslow unvanını kutlamak ve felsefesini yaymak amacıyla düzenlediği bu etkinlik, Gerze'nin kültürünü ve sanatını sergilemek için harika bir fırsat. Tüm Sinop ilçeleri ve çevre illerden gelen misafirler bu özel etkinliğe davetlidir. 

Facebook : https://www.facebook.com/cittaslowgerze

AdminAdmin