Güncel
Giriş Tarihi : 06-02-2024 12:17   Güncelleme : 06-02-2024 12:19

2024 Yılının ilk kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

Gerzeli Umreciler bu gece Gerze Merkez Camii önünde gerçekleşen Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualarla Kutsal Topraklara uğurlandı

2024 Yılının ilk kafilesi kutsal topraklara uğurlandı

Gerze’ den Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla umre için kutsal topraklara gidecek 2024  'in ilk kafilesi İskele Camii İmamı Raif Koç resayetinde yola çıktı. 

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın umre organizasyonu ile Gerze’den kutsal topraklara gidecek 40 umreci ile onlara refakat eden din görevlileri Gerze Merkez Camii önünde dualar ile uğurlandı.

Programa, Gerze İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, müftülük personelleri, din görevlileri, İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Burma, Belediye Meclisi Üyesi Ahmet Kalfaoğlu umrecilerin aileleri, yakınları katıldı.

Uğurlama programında, kutsal topraklara gitmenin heyecanını yaşayan umrecilere kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Mustafa Aktaş, Allah ve Resulünün misafiri olarak yola çıkan umrecilere memleketimiz ve Gazze için de dua etmelerini, orada vakitlerini iyi değerlendirip ibadetle geçirmelerini istedi.  

Program, yapılan dua ile sona ererken, yakınlarıyla vedalaşan umreciler gözyaşları ile kutsal topraklara gitmek üzere Gerze Merkez Camii önünden uğurlandılar.

Büşra ÇevikBüşra Çevik