Güncel
Giriş Tarihi : 05-09-2023 12:32   Güncelleme : 05-09-2023 13:27

Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy’ dan teşekkür

Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy, düzenlenen Karakucak güreşlerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiği bir mesaj yayınladı

Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy’ dan teşekkür

30 Ağustos Zafer Bayramının 101. yıl dönümünde 2’ ncisi düzenlenen ve bunu bir gelenek haline getirmek için uğraşan Abdaloğlu köyü Muhtarı Erkan Ersoy, güreşlerin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Ersoy, “Abdaloğlu’nun kıymetli insanları, sevgili köylülerim. Bana vermiş olduğunuz görevi elimden gelenin en iyisini yapmaya canla başla gayret ederek yerine getirmeye çalışıyorum. Tabii tek başıma değil; sizlerin sayesinde, sizlerden aldığım güç ile yapmaya çalışıyorum.  

Bu yıl 2’ ncisini düzenlediğimiz Karakucak Güreşlerimiz köyümüze üst düzey prestij kazandırdı, bu da sizlerin emeği ve desteği sayesinde oldu, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz hep birlikte çok güçlüyüz. İnanıyorum ki bu gücümüzü daha da ileriye götürecek, gelecek yıllarda çok daha güzel işler başaracağız. Abdaloğlu köyümüzü layık olduğu yerlere hep beraber ulaştıracağız.

Sizlerin desteğiyle bıkmadan, usanmadan köyüme hizmet etmeye devam edeceğim. 2’ ncisini düzenlediğimiz karakucak güreşlerimize katılım sağlayan tüm misafirlerimize, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, tüm siyasi parti temsilcilerimize, emniyet teşkilâtımıza, sağlık ekiplerimize,  Arenada kol bağlayan tüm güreşçilerimize, hakem heyetimize, sesimizi bizlere duyuran seslendirme ekibimize, keşkek pişirme ve servis ekibimize, huzurevi sakinlerimize,  ismini sayamadığım emekçilerimize, tüm katılımcı ve misafirlerimize sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Aylar öncesinden başladığımız çalışmalarımızı titizlikle yerine getirmeye canla başla çalıştık. Farkında olmadan bir eksiğimiz, kusurumuz olduysa affınıza sığınıyoruz. Köyümü, köylülerimi çok seviyorum, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum” dedi.

AdminAdmin