Siyaset
Giriş Tarihi : 13-12-2023 12:06   Güncelleme : 13-12-2023 15:07

‘Adaylıktan çekildi’ iddialarına yanıt

CHP İl Genel Meclisi Üyesi aday adayı Sebahattin Belovacıklı, adaylıktan çekildiği yönündeki iddiaları yalanladı

‘Adaylıktan çekildi’ iddialarına yanıt

5 Aralık tarihinde aday adaylığını açıklayan, İl Genel Meclis Üyesi olmak için başvuran dört isimden biri olan Belovacıklı’ nın aday adaylığından çekildiği yönünde çıkan asılsız haberler CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak tarafından yalanlandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Gerze İlçe Başkanlığına İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı başvurusu yapan Sebahattin Belovacıklı ilçe başkanlığına giderek İlçe Başkanı Birol Sazak' a aday adaylığından çekildiği yönünde çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirterek, ‘aday adaylık sürecim devam etmektedir.  Bu asılsız haberler üzerine partimizin kazanması adına daha çok çalışacağım’ dedi.

CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak yaptığı açıklamada, “İl genel meclis üyesi aday adayımızın çekildiği söylentileri asılsızdır.  Kendisi bu konu hakkındaki duyumlarını gelerek bize anlattı. Maalesef kötü niyetli kişiler tarafından bu tür haberler çıkarılıyor. Biz bu yerel seçimlerde çok güçlü adaylarla güçlü bir şekilde halkımızın karşısına hizmet etmek için çıkıyoruz. Hem belediye Başkanı aday adaylarımız,  hem meclis üyesi aday adaylarımız birlik içinde çalışan destek olan değerli kişiler. Kamuoyunun değerli Gerze halkımızın istekleri de değerlendirmeleri de bu yöndedir”  diye konuştu.

AdminAdmin