Siyaset
Giriş Tarihi : 17-03-2024 14:43   Güncelleme : 17-03-2024 14:56

AK Partiden “yoğun katılımlı” iftar ve üye katılım gecesi

AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Hüseyin Yüksek, toplu iftar ve AK Partiye üye olan 327 kişi için tören düzenledi

AK Partiden “yoğun katılımlı” iftar ve üye katılım gecesi

AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Hüseyin Yüksek tarafından düzenlenen gece okunan dua ve oruçların açılmasıyla başladı. İftar yemeğinin akabinde AK Partili üyelere rozetleri takıldı.

Yoğun katılımın olduğu gecede başka partilerden AK Partiye geçiş yapan üyelere rozetleri AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Tahsin Bayrak, AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Hüseyin Yüksek ve parti yönetimi tarafından takıldı.

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek’ in Gerze’ ye çok güzel projeler kazandıracağına inandığını belirten AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Biz Hüseyin Yüksek’ in hem destek olma noktasında hem güven noktasında sonuna kadar arkasındayız. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum ayrıca belirtmek isterim ben de Dikmen’ in Çukurcaalan köyündenim. O yüzden Gerze ve Dikmen benim için önemli. Hizmetlerin devamı için Hüseyin Yüksek’ e desteklerinizi vermenizi rica ediyorum. Hükümetimizin bugüne kadar Gerze’ ye çok büyük yatırımları oldu. Devlet hastanemiz en önemli yatırımlarımızdan biri. Adliye Sarayı önemli. Çok güzel projeleri var, inşallah bu projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz.”

AK Parti Sinop İl Başkanı Uğur Giresun’ un ardından AK Parti Gerze Belediye Başkan Aday Hüseyin Yüksek konuşma gerçekleştirdi. Gerze’ nin hizmetkârı olmaktan büyük onur duyduğunu belirten Yüksek, milletin parasını millet için harcayacaklarını söyledi.

BELEDİYENİN İMKÂNLARINDAN MİLLETİN KENDİ YARARLANACAK

Yüksek konuşmasında, “proje tanıtım toplantımızda emeklilerimiz için göreve geldiğimiz an yapacağımız icraatların en önemlisini açıkladık. Şimdi açıklayacağımız biraz daha önemli. Bir önceki programımızda Gerze’ de yaşayan su abonesi olan ve su aboneliği olan emeklimize yüzde 60 su indirimi yapacağız dedik ve akabinde şehit ve gazi ailelilerimize suparası alınmadığı gibi çevre temizlik vergisinden muaf tutacağız. Meclis kararıyla alacağımız Gerze’ deki emeklilerimize 2 ayda bir 2 bin TL pazar desteği vereceğiz.

Belediyede imkân varsa bundan kim yararlanacak? 3 - 5 tane rant çetesi değil milletin kendi yararlanacak. Bu zamana kadar sizlerin, şahsımın, hepimizin, bu hükümeti seven Gerze Belediyesi gibi nadide bir kurumun şahsi, menfi çıkarı için kullananların döneminin bittiği tarih olacak 31 Mart. Gerze’ nin gerçek sahibi bu millet, memleketine, ilçesine, sokağına sahip çıkacaktır. Ben sizin hizmetkârınız olmaktan, sizin için hizmet etmekten, ateşse ateşe gireceğim, tüm zorlukların karşısında duracağım ancak sizlerin duasıyla geldiğimiz bu makamlardan sizlerden öf kelimesini duymamak için gecemi gündüzümü hayatımı ailemden feragat etmek suretiyle sizin bize emanetiniz olan Gerze belediyesi makamında milletin hizmetinde santim santim Isparta halısı gibi dokuyacağımdan zerre kadar şüpheniz olmasın.”

MİLLETİN HANGİ DERDİNİ ÇÖZDÜLER?

“2019 tarihinde Gerze halkı CHP’ ne muhalefet yapma görevi verdi. Bu zamana kadar dedik ki kimsenin kalbini kırmayacağız, ancak şunu da söyledim şahsıma atılan iftira, şahsıma yapılan karalama, yaftalardan dolayı hakkım varsa kat kat helal olsun ancak bu milletin geleceğini, çoluk ve çocuğunun geleceğini çalmak suretiyle attıkları iftira ve çeşitli oyunlardan dolayı milletin onlarda olan hakkını helal etme yetkisi bende değil, o yetki tam olarak sizdedir.

2019 tarihinde CHP Gerze Belediye Meclisinden muhalefetlik yapmak suretiyle geldi. O günden bugüne yolu bozuk olan, işe ihtiyacı olan, aşa ihtiyacı olan bir dünya Gerzeli hemşehrimiz vardı. Onların görevi neydi Gerze’ de vatandaşımızın ihtiyacı olan tüm sorunları meclise getirip mecliste çözüme ulaştırmaktı. Her meclis toplantısında geldiler, güldüler, oynadılar. Meclis çıkışında milletin parasıyla balık yemeye gittiler ancak şimdi seçim zaman geldi CHP’ nin şuandaki bakın üyelerinden bahsetmiyorum, gönül veren hanımefendileri beyefendileri genç kardeşlerimi tenzih ediyorum, onları bu çemberin içine almıyorum ancak yönetimden adayından bahsediyorum. O gün CHP’ nin sözcüsü olan ve şuan ilçe başkanı olan zattan bahsediyorum.”

NEREDEYDİN 5 SENEDİR? NEREDEYDİN 60 AYDIR?

“Bu milletin hiçbir derdini meclise taşımayan, ağlayan ananın gözünden yaş silmeyen şuandaki ilçe başkanı tutmuş milletle dalga geçer gibi 5 senedir indirim tahattüt etmediği su parasına diyor ki “biz emekliye yüzde 30 yüzde 40 indireceğiz” diyor. Efendi adama sorarlar “neredeydin 60 aydır, 5 senedir?”

5 senedir 17 kandil geçti, 10 tane bayram geçti. CHP’ nin şuandaki adayı da yanındaki zaat bir gün hadisi şerifi, mevlit i şerifi ondan da geçtim sübhanekeyi ağzına alamayan 5 gün önce seçim ofislerinde mevlid i şerif okuttular. Ne dedi Mustafa Kemal Atatürk “dinle siyaseti birbirine karıştırmayın”  dedi.”

“HÜSEYİN YÜKSEK, GERZE’ NİN SON ŞANSI”

Adayımız açıklandığı günden bugüne kadar 327 hemşehrimiz mensup oldukları partilerden istifa etti, AK Partiye üye oldu. CHP’ den, Yeniden Refah Partisinden, MHP’ den istifa edip AK Partiye katılan 327 hemşehrimiz ve dava arkadaşımız bizimle bugün itibariyle yol yürüyorlar. Kendilerine dedim ki “neden mensubu olduğunuz partiden istifa edip AK Partiyi tercih ediyorsunuz?”

Dediler ki bana hep benzer cümlelerdi, yüreklerinden konuşuyorlar, kalpten konuşuyorlar. Dediler ki “Sayın Yüksek sana inanıyoruz, Gerze’ nin son bir şansı var, o da sen. Allah razı olsun ki Recep Tayyip Erdoğan’ dan seni bu memlekete aday gösterdiler”  diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Partili 327 üyeye rozetleri takıldı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik