Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

"Akademiden Anaokuluna Sanat" takdir edildi

Kaymakam Arabacı, "Akademiden Anaokuluna Sanat" etkinliğinde yer alan akademisyen ve öğrencileri ödüllendirdi

"Akademiden Anaokuluna Sanat" takdir edildi
Paylaş:

Gerze Meslek Yüksekokulu, Fatma Yüksek Anaokulu öğrencilerini sanatla buluşturarak, Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında anaokulunun duvarlarını resimlerle boyadı ve anaokulu öğrencilerine yönelik bir workshop düzenledi.

Tasarım öğrencileri, projenin ilk aşamasında anaokulunun duvarlarını eğlenceli illustrasyonlarla dekore ettiler ardından anaokulu çocuklarına Gerze Meslek Yüksekokulu çalıştay alanında renk bilgisi eşliğinde karakter tasarımı eğitimi verdi.

Bu kapsamda Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı, sosyal sorumluluk projesinde yer alan akademisyen, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederken, “Akademiden Anaokuluna Sanat Projesi" aracılığıyla Gerze Fatma Yüksek Anaokulu öğrencilerini sanatla buluşturan Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Programı öğrencilerini, projenin yürütücülüğünü üstlenen Doç. Dr. Hatice Bahattin Ceylan’ ı ve Fatma Yüksek Anaokulu Müdürü Erhan Aydın ile öğretmenlere başarı belgesi takdim etti.

Akabinde anaokulunda incelemelerde bulunarak öğrencilerin yaptığı sanat eserlerini ve resim sergisini gezdi. Gerze Kaymakamı M. Deniz Arabacı’ ya Gerze Belediye Başkan V. Mesut Kutlu, Gerze Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gerze Fatma Yüksek Anaokulu Müdürü Erhan Aydın, Gerze MYO Grafik Tasarım Bölümü Doç. Dr. Hatice Bahattin Ceylan ve öğretmenler eşlik etti.

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Dikmen Yakuplu' daki yangın korkuttu

Akışın sonuna geldiniz.