Siyaset
Giriş Tarihi : 29-03-2024 11:21   Güncelleme : 29-03-2024 13:56

Akarsu: “Ahlaklı belediyecilik Gerze’ ye çok yakışacak”

Yeniden Refah Partisi İl Genel Meclis Üyesi Adayı Metin Akarsu, “Gerze’ ye rant ve heykel belediyeciliği değil ahlaklı belediyecilik yakışır” diyerek pazar günü yapılacak yerel seçimlerde destek beklediğini ve vatandaşların sandıkta en doğru kararı vereceğinden emin olduğunu dile getirdi.

Akarsu: “Ahlaklı belediyecilik Gerze’ ye çok yakışacak”

Milli görüş belediyeciliğinin meşalesini Gerze’de yakacaklarını söyleyen Refah Partisi’ nin Türkiye’ye belediyeciliği öğreten bir parti olduğunu dile getiren, “desteklerinizle Gerze’mizi Refah Partisi belediyeciliğiyle tanıştıracağız” dedi.

Vatandaşlarla görüşmelerini sürdüren, Akarsu halkın talep ve önerilerini dinlemek için köy köy, ev ev gezerek değişimin şart olduğunu yeni ve ahlaklı bir belediyecilik anlayışının Gerze’ ye iyi geleceğini anlattı.

Ahlakın öneminin altını çizen Akarsu, "Ahlak yoksa zulüm vardır" diyerek, belediyecilikte ahlakın olmamasının getireceği olumsuz sonuçlara dikkat çekti. Rüşvet, adaletsizlik, torpil, zulüm, yolsuzluk ve şatafat gibi olumsuzlukların ahlaksızlıkla ilişkilendirilebileceğini ifade etti.

Metin AKARSU kimdir?

Sinop Gerze Hıdırlı köyünde doğdu. Eğitim hayatını da Sinop'ta tamamladı. İstanbul'a yerleşerek iş hayatına atıldı. İş yaşamında başarılı bir geçmişe sahip olan Akarsu, aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve siyasi arenada da aktif rol aldı.

Gerze’de iş insanı olarak yaşamını sürdüren Metin Akarsu, evli ve beş çocuk babası. İkamet ettiği bölgede tanınan ve sevilen bir isim olan Akarsu, Gerzelilere daha adil ve ahlaki bir belediyecilik vaat ediyor.

Büşra ÇevikBüşra Çevik