Siyaset
Giriş Tarihi : 09-01-2024 15:23

Altınkök, ‘ben de varım’ dedi

İlçemiz esnaflarından Turan Altınkök, Mart ayında yapılacak seçimlerde Çarşı Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı

Altınkök, ‘ben de varım’ dedi

İlçemiz esnaflarından Turan Altınkök 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimlerinde Çarşı Mahallesi muhtarlık yarışında ‘bende yarışacağım’ dedi. Geçtiğimiz yerel seçimlerde de muhtarlığa adaylığını koyan Altınkök, Gerze’de doğup büyüyen biri olarak Çarşı Mahallesi sakinlerini ve sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

Altınkök açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde, yıllardır ikamet etmekten büyük mutluluk duyduğum Çarşı Mahallesi’ne hizmet etmek ve ‘ben de varım’ demek için muhtarlığa aday olduğumu açıklıyorum. Yıllardır bu güzel mahallemizde yaşayan her bir vatandaşımızı yakından tanıyan biri olarak, mahallemizin gelişimi ve yaşam kalitesinin artması için bu göreve talibim. Daha güzel bir Çarşı Mahallesi için bu yolda dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.”

TURAN ALTINKÖK KİMDİR?

1974 yılında Gerze’de doğdu. İlkokul ve ortaokul tahsilini Gerze’de tamamladı. Evli ve 2 çocuk babası olan Altınkök, 34 yıldır Çarşı Mahallesi’nde lokanta işletmeciliği yapmakta.

Büşra ÇevikBüşra Çevik