Siyaset
Giriş Tarihi : 22-04-2011 22:10   Güncelleme : 22-04-2011 22:10

Anaokulunda Çocuk Bayramı

Gerze Anaokulu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutladı.

Anaokulunda Çocuk Bayramı

Gerze Anaokulu’nda düzenlenen 23 Nisan programında şiirler, şarkılar, müzikli dans gösterisi, Kına Gecesi gösterisi ve yöresel halk oyunları ile çocuklara neşeli saatler yaşattı.

 

Gerze Anaokulu Müdürü Ş.Gül Çakır program akışı içinde yapmış olduğu konuşmada :’’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramını heyecanına yakışır bir şekilde kutlamak için tatlı bir telaş içersindeyiz. Ağaç Yaşken Eğilir sözünden yola çıkarak kendine güvenen kendini rahat ifade eden aldığı sorumluluğu yerine getiren geleceğe umutla bakan sağlıklı ve sağlam karakterli bireyleri topluma kazandırmayı amaç edindik.

 

Geleceğimize emanet edeceğimiz çocuklarımıza eğlenirken öğrenmeyi, öğrenirken paylaşmayı, saygı duymayı öğreterek öğrenmenin ve kişilik gelişiminin oluştuğu bu sihirli dönemde, çocuklarımızı sevgiyle kuşatmayı, bilgiyle donatmayı hedefledik. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu alanda hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ifade etmektedir. 23 Nisanlar bahar kadar güzeldir. 23 Nisan’da çocuklar mis kokulu taze kır çiçekleridir. Bu programın hazırlanmasında öğrencilerimize sevgi, sabır ve şefkatini esirgemeyen, başta öğretmen arkadaşlarıma ve gerze anaokulu personeline sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün çocukların bayramını en içten duygularımla kutluyorum.’’

 Düşüncelerini dile getiren Gerze Anaokulu Müdürü Ş.Gül Çakır, aynı zamanda okul öncesi eğitimdeki amaçları da vurguladı.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin