Güncel
Giriş Tarihi : 10-09-2025 11:07

Asayiş ve Trafik Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

2025-2026 eğitim-öğretim yılında alınacak asayiş ve trafik güvenliği tedbirleri kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Asayiş ve Trafik Güvenliği Toplantısı Düzenlendi

 Sinop Valiliği tarafından eş zamanlı başlatılan toplantı kapsamında, ilçede de değerlendirmeler yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Vekili, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdür Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Görüşmelerde; okul çevrelerinde güvenliğin artırılması, trafik akışının düzenlenmesi, okul servislerinin denetlenmesi, yaya geçitlerinde öğrenci güvenliğinin sağlanması ve velilerin bilgilendirilmesi konularında kararlar alındı.

Toplantıda yapılan açıklamada, öğrencilerin güvenliği için tüm kurumların iş birliği içerisinde çalışmasının önemine dikkat çekilerek, “Çocuklarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim görmesi hepimizin önceliğidir” denildi.

Büşra ÇevikBüşra Çevik