Güncel
Giriş Tarihi : 15-06-2017 17:07   Güncelleme : 15-06-2017 17:23

ASİLDER İftar Yemeği Düzenledi

Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği (ASİLDER) 105. etkinliğini hemşerilerine verdiği iftar yemeği ile tamamladı

ASİLDER İftar Yemeği Düzenledi

Kurulduğu 18 Mart 2015 tarihinden bu yana faaliyetlerine aralıksız devam eden Ankara Sinop İli İlçeleri Derneği (ASİLDER) 105. etkinliğini hemşerilerine verdiği iftar yemeği ile tamamladı.

 

Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen İftar Programının 3.sü Yenimahalle Belediyesinin Ve Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın Ev Sahipliğinde Gerçekleşti. Ankara’da ki Sinopluları bir araya getirmek Maksadı İle hazırlanan Yemeğe Katılımın Yüksek Olduğu Gözlendi. ASİLDER Genel Başkanı Kenan GÜLLÜ Hemşerilerini Ekibi ile kapıda karşıladı. Misafirleri ile Yakından ilgilendi.

 

Sunuculuğunu ASİLDER Genel Başkan Yardımcılarından  Aysun ÖZCAN’ın üstlendiği Program Diyanet İşleri Başkanlığı İstişahare Kurulu Üyesi Mehmet KOCA Hocanın Kuran Tilaveti İle Başladı´ Yenimahalle Belediye Başkanı Sayın Fethi YAŞAR Salona Girişinde Sinoplular Tarafından  Yoğun İlgi Gösterildi

 

Sinoplululara Hitap etmek Üzere Genel Başkan Kenan GÜLLÜ Kürsüye Davet Edildi. Başkan Güllü Yaptığı Selamlama Konuşmasında Şu İfadelere Yer Verdi: “Tarih Boyunca Bir Çok Medeniyetin Ev Sahibi Doğası Tarihi Güneşi Denizi Sahili İle Turizm Cennetidir Sinop İlimiz.  ATATÜRK de " Ne Olurdu Sinop un Yarı Güzelliği Ankara da Olsa İdi" diyerek Hayranlık Uyandırmıştı Bir Zamanlar.

 

Bizde Kuzeyin Değeri Ankara ASİLDER olarak Sinop Ve Sinoplulular İçin Çalışmaya Türkiye nin En Mutlu Şehri Olarak Hayata Gülümsemeye Devam edeceğiz. Bu Duygu Düşüncelerle Mübarek  Ramazan Ayının Ülkemize islam Alemine Hayırlar Ve Tüm Güzellikleri Beraberinde Getirmesi Dileğiyle En Derin Sevgi Ve Saygılarımı Sunuyorum” dedi.

 

İftar Programının Konukları Arasında Belediye Başkanı Fethi YAŞAR Siyasi Parti Temsilcileri Çeşitli Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları VeTemsilcileri Daire Başkanları Sendika Temsilcileri İş Dünyasından Ve Bürokrasiden Katılımlar Sağlandı. Sinop Milletvekilleri Nazım Maviş, Sinop Milletvekilleri Nazım Maviş, Aile Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Ankara Valisi Ercan Topaca, Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, Durağan Beladiye Başkanı Ahmet Kılıçaslan ve Durağan Kaymakamı Adem Oruç ise gönderdikleri telgraf ile programı hazırlayan ASİLDER'i ve Genel Başkan Kenan GÜLLÜ'yü kutladılar.

Erkan TaşErkan Taş