Siyaset
Giriş Tarihi : 10-10-2023 12:26   Güncelleme : 10-10-2023 14:31

Ateş: “Gerzem Kartla vatandaşımıza destek olacağız”

CHP Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Ali Ateş, gazetemize Gerzem Kart Projesini anlattı. Proje ile amacın Gerze’ de yaşamanın ayrıcalığını tüm Gerzelilere hissettirmek olduğu belirtildi

Ateş: “Gerzem Kartla vatandaşımıza destek olacağız”

2024 mahalli yerel seçimleri yaklaşırken muhtar adayları ve belediye başkan adayları vatandaşları ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz Eylül ayında CHP’ den Gerze Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Ali Ateş, projelerini anlatmaya ve kendini tanıtmaya devam ediyor.

Bu kapsamda ilçemiz esnaflarını ziyaret eden ve projelerini anlatan Aday Adayı Ateş, gazetemize yaptığı açıklamada Gerzem Kart Projesini tanıttı.

Ücretsiz ve kişiye özel hazırlanacak olan Gerzem Kartla işyerlerinde indirim sağlanacağı, ihtiyaç sahibi vatandaşların nitelikli sosyal yardımlara ulaşmasına imkân tanınacağı belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan CHP Gerze Belediye Başkan Aday Adayı Ali Ateş, Gerzem Kart Projesinin ayrıntılarını anlattı. Ateş, “Gerzem Kart projesi ile amacımız, Gerze’de ikamet etmenin ayrıcalığına herkesin sahip olması. Vatandaşlarımıza ücretsiz ve kişiye özel oluşturularak teslim edilecek Gerzem Kart’ın, yaklaşık olarak 20.000' ne yakın kişi tarafından kullanacağını öngörüyoruz.

Gerzem Kart üye işyerlerinde indirim sağlayan, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ise nitelikli sosyal yardımlara ulaşmasına imkân tanıyan bir avantaj kartı. Belediyemizin vatandaşlarımıza sunacağı tüm hizmetlerde Gerzem Kart’ın aktif olarak kullanılması hedefleniyor.

“Gerze’nin ekonomik hayatının vazgeçilmez parçası olma” hedefiyle oluşturulan Gerzem Kart ile vatandaşlarımız Gerzem Kart logosunun olduğu anlaşmalı işyerlerinden indirimli alışveriş yapabilirken, belediyeye ait işletmeler ve belediye ödemelerinde de çeşitli indirim imkânlarına sahip olacaklardır. Bu indirimlerden faydalanmanın tek şartı ise Gerze’de ikamet etmek”

DAR GELİRLİYİ İNCİTMEDEN DESTEK; ESNAFA CAN SUYU OLACAĞIZ

“Gerzem Kart’a özel yapacağımız internet ve mobil uygulamaları sayesinde, kart sahibi bakiye bilgisi ile indirimli üye işyerlerine anlık ulaşılabilecektir.

İlçemizde yaşayan dezavantajlı vatandaşlara nitelikli hizmet sunmak ve ihtiyaçlarına göre yardımları kolaylıkla ulaştırılmasını sağlamak ise projemizin en büyük hedefidir. Sözleşmeli üreticilerimizin üreteceği ürünlerin yer alacağı Kooperatif Marketimizden, dar gelirli vatandaşlarımız Gerzem Kart ile uygun fiyatlı alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacağız.

İhtiyaç sahiplerinin ayrıştırılmadığı, tek tip tasarımıyla herkesin dilediğince kullanabilmesine olanak sağlayacağız. Dar gelirliyi incitmeden destek olacağız.

Üye işyerlerimiz sadece İlçemizin esnafları olacak. Esnafa can suyu olacağız.

Atık toplama noktalarına getireceğiniz kâğıt, cam, plastik gibi ambalaj atıkları elektronik tartı ile tartılarak karşılığı Gerzem Kart’a bakiye olarak yüklenecek. Doğaya saygılı olacağız.

Gerze’de yaşamanın ayrıcalığını tüm Gerzelilere hissettireceğiz” diye konuştu.

AdminAdmin