Güncel
Giriş Tarihi : 27-06-2021 16:12   Güncelleme : 19-05-2022 17:51

Avcılar Çiğ Köfte Partisinde Buluştu

Gerze Avcılar Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve kulüp üyeleri çiğ köfte ikramı verdi

Avcılar Çiğ Köfte Partisinde Buluştu

Cumartesi günü kulüp lokalinde yapılan ikram ve birlikteliğe Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve çok sayıda dernek üyesi de iştirak etti.

Avcılar Kulüp Başkanı Hüseyin Kütük dernek lokalinde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a kulüple ilgili yaşanılan sıkıntıları (dernek binasının ruhsat ve çatı sorununu) dile getirdi.  Şensoy kendisine aktarılan sıkıntıları dinledikten sonra imkânlar ölçüsünde yapılabilecekleri değerlendireceklerini ifade etti.

Aynı zamanda bir dernek üyesi, ruhsatlı silahları olan vatandaşların atış poligonu noktasında eksiklikleri olduğunu kaydederek “devlet bize 1000 adet mermi veriyor ve bizler bu mermileri atacak yer bulamıyoruz. Dağda, bayırda atsak bir kazaya sebebiyet verebiliriz. Bundan dolayı Yaykıl köyü’nde güvenlik güçlerinin atış poligonu olarak kullandığı noktada bizlerde ruhsatlı silahlarımızı kullanmak istiyoruz” derken Kulüp Başkanı Hüseyin Kütük konuyu en kısa sürede yetkililere taşıyacağını ve buradaki sorunun çözümü noktasında yetkililerle iletişime geçeceğini ifade etti.

AdminAdmin