Siyaset
Giriş Tarihi : 20-03-2024 16:28   Güncelleme : 20-03-2024 16:33

Aydın: “Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım”

Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Aydın, daha yaşanılabilir bir Hamidiye Mahallesi için seçmenlerden destek beklediğini belirtti

Aydın: “Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım”

Gerze’ de 31 Mart’ ta yapılacak mahalli seçimler için geri sayım başladı. Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Hasan Aydın, tek işinin Hamidiye Mahallesine hizmet etmek olacağını belirtti.

Aydın, “Hamidiye Mahallesi sakinlerinin oylarına talibiz. İlkeli, dürüst, objektif, çözüm odaklı ve zamanında hizmet üreteceğiz. Herkes istediği zaman bizlere ulaşıp sorunlarını iletebilecek.

Çok kıymetli değerli hemşehrilerim, abilerim, ablalarım, bacılarım, kardeşlerim. Gelin birlik olalım, işi kolay kılalım, seçim günü sandıkta buluşalım. Ben Hamidiye Mahallesi halkın adamı, muhtar adayı Hasan Aydın. Sizleri tüm kalbi duygularımla selamlıyorum. Takdir eder de beni muhtar seçerseniz, imkanımızın ve geçmişe dönük tecrübelerimizle mahallenin sorunlarını çözüme kavuşturulması için gerekli kurumlarla iletişime geçerek gerekli çalışmaları yapacağım. Benim size hizmet etmekten başka ikinci bir işim yoktur. Hasan Aydın sizin için geliyor” diye konuştu.

HASAN AYDIN KİMDİR?

1955 yılında Gerze'nin Boyalı köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde bitirdikten sonra günün şartları gereği genç yaşta İstanbul'a giderek çalışma hayatına başladı. İstanbul Bakırköy Belediyesinde uzun yıllar makam şoförlüğü yaptıktan sonra emekli olarak özlem duyduğu memleketi Gerze’ye geri döndü.

Aydın, evli ve 6 çocuk babasıdır.

Büşra ÇevikBüşra Çevik