Siyaset
Giriş Tarihi : 21-11-2016 13:49   Güncelleme : 21-11-2016 12:55

Bakan Sinop'a Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki 25 Kasım Cuma günü Sinop’a geliyor.

Bakan Sinop'a Geliyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki 25 Kasım Cuma günü Sinop’a geliyor. AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş Sinop’ta STK temsilcileri ve işadamlarıyla bir istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirtti.

Maviş, “25 Kasım Cuma günü Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki davetimiz üzerine Sinop’a geliyor. Sinop’umuzun ihtiyaçlarının, yatırımlarının ve geleceğinin tartışılacağı bir istişare toplantısı planladık. Sinop’umuzun başta turizm olmak üzere çeşitli sektörlerinin masaya yatırılacağı, sektör paydaşlarının beklentilerini belirteceği kapsamlı bir istişare toplantısı kurguladık.” dedi.

 

Yoğun bir program hazırladık

Maviş açıklamasının devamında, “yapacağımız istişare toplantıları yanında bakanımız Mehmet Özhaseki için yoğun bir program planladık. Kendisine Sinop’un güzelliklerini ve beklentilerini yerinde göstereceğimiz, Sinop hakkında geniş bir bilgiye sahip olacağı bütün gün sürecek yoğun bir program hazırladık” şeklinde konuştu.

Maviş, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı döneminde yardımcısı olarak çalıştığı Özhaseki’nin Sinop’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Erkan TaşErkan Taş