Güncel
Giriş Tarihi : 25-08-2023 12:52   Güncelleme : 26-08-2023 10:19

Baş, ‘bu göreve talibim’ dedi

Mustafa Baş, Gerze Küçük Sanayi Sitesine Kooperatif Başkanlığına adaylığını açıkladı

Baş, ‘bu göreve talibim’ dedi

İlçemiz Küçük Sanayi Sitesinde 2014 yılından bu yana egzoz, kaporta ve oto kurtarıcı olmak üzere esnaflık yapan Mustafa Baş,  Gerze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

SORUNLARI BİLİYORUM, KALİTELİ HİZMET İÇİN DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

S.S. Gerze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Adayı Mustafa Baş yaptığı açıklamada, 2014 yılından bu yana sanayide hizmet ettiğini, sanayi sitesinin ve esnaflarının sorunlarını çok iyi bildiğini, bu sorunları çözmek için var gücüyle çalışacağını ve esnafların yalnızca işlerine odaklanacakları bir sanayi sitesi oluşturmaya gayret göstereceğini söyledi.

Ekim ayında yapılacak seçimlerde esnaf arkadaşlarının kendisine güvenmesini ve desteklerini beklediğini belirten Baş, “ben yaklaşık 9 yıldan bu yana sanayide Osmanlı Egzoz Kaporta isimli iş yerimde hem yerli hem de dışardan gelen müşterilerimiz için hizmet ediyorum aynı zamanda oto kurtarma işi de yapıyorum. Sanayi sitesindeki esnafın derdini çok iyi biliyorum çünkü bende sizlerin arasında yetiştim. Bu sorunlara çözmek için gece gündüz demeden çalışacağım.

Bu zamana kadar aktif bir şekilde her arkadaşıma ihtiyaç duyulduğu her anda destek oldum. Sanayideki arkadaşlarımıza ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet etme noktasında gelişen teknolojiyi her alanda kullanarak benimle birlikte hareket eden yönetim kurulu arkadaşlarımla hizmet anlayışını daha ileriye taşımak için Gerze Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi başkan adaylığımı açıklıyorum.

Kaliteli hizmet için çıktığımız bu yolda kooperatif ortaklarımız bizlere inanarak, görev verirse göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hayata geçireceğimiz projelerle daha iyi hizmet etmeye gayret edeceğiz. 

Sanayi sitemizi alt yapısından yoluna, güvenlik sistemine kadar her ayrıntısıyla değil Gerze’ nin Karadeniz’ in en verimli, 1 numaralı sanayi sitesi yapacağım. Ben bu göreve talip dolduğumu bir kez daha ifade ediyorum ve desteklerinizi bekliyorum” diyerek sanayi sitesi esnafının desteğini beklediğini yineledi.

MUSTAFA BAŞ KİMDİR?

20 Mart 1982 yılında Gerze’ de doğdu. Eğitimini Gerze’ de tamamladı. 2014 yılında Gerze Küçük Sanayi Sitesinde Osmanlı Egzoz Kaporta isimli iş yerini açtı. Evli ve üç çocuk babasıdır.

AdminAdmin