Siyaset
Giriş Tarihi : 02-02-2024 17:19   Güncelleme : 02-02-2024 17:25

Baş, köylerdeki çalışmalarına devam ediyor

CHP İl Genel Meclis Adayı Mustafa Baş, köy ve ilçe merkezindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Baş, köylerdeki çalışmalarına devam ediyor

Ekim 2023 tarihinde CHP İl Genel Meclis Üyesi Aday adaylığını açıklayan, Ocak 2024 tarihinde de yapılan önseçimle en çok oyu alarak adaylığını kesinleştiren İl Genel Meclis Üyesi Adayı Mustafa Baş, söz verdiği gibi köy köy, kapı kapı gezerek çalışmalarını sürdürüyor. 

Köylerde sorun kalmayana dek çalışmaya devam edeceğini belirten Baş, "bu göreve talip olduğumdan ilk günden beri köylerimizi geziyorum, vatandaşlarımızı dinliyorum, sorunları not alıyorum, çözümleri noktasında projeler üretmeye çalışıyorum. Köylülerimizin yol, su, altyapı, kanalizasyon gibi birçok konuda ihtiyacı ve şikayeti var. 2024 Türkiye' sinde komik, bahse konu bile olmayacak konular Gerze' mizin köylerinde sorun olarak karşımıza çıkıyor. Ben Mustafa Baş olarak sözümün yine arkasındayım.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk' ün kurduğu CHP' den İl Genel Meclisi Adayıyım. Köylerimizde sorun kalmayana dek çalışacağım. Gecemi gündüzüme katacağım.  Köylerimizi ziyaret ettiğimde şikayet duymayana kadar çalışacağım, sürekli ziyaret edeceğim. Köylerimiz refah seviyesi yüksek köyler haline gelecek" diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik