Siyaset
Giriş Tarihi : 20-01-2024 13:55

Baş: “Köylerimizde sorun kalmayana kadar çalışacağız”

İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığında 1. sırada yer alan Mustafa Baş, köylerin sorunlarının çözümü noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi

Baş: “Köylerimizde sorun kalmayana kadar çalışacağız”

CHP Gerze İlçe Örgütünde dün yapılan İl Genel Meclisi aday adayını belirlemek üzere ön seçim yapıldı. 310 oy alan Mustafa Baş birinci sırada yer alırken, ikinci sırada Fikri Uyanık, üçüncü sırada Mithat Tuzcuoğlu yer aldı.

İl Genel Meclisi Üyesi aday adaylığında 1. sırada yer alan Mustafa Baş, gazetemiz aracılığıyla CHP’ li üyelere, Gerze halkına teşekkür ederken Gerzelilere ve köylülerimize verdiği sözleri unutmadığının ve yerine getireceğinin altını çizdi.  

Baş konuyla ilgili olarak, "Gerzemize ve köylülerimize eksiklikleri, yanlışları, ihtiyaçları, talepleri dile getireceğim noktasına söz vermiştim.  31 Mart akşamından itibaren bu eksikliklerin giderilmesi noktasında hareket edeceğim noktasında sözümü yineliyorum, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Aday adaylığımı açıkladığım ilk günden bu yana destek veren, vermeyen halkımıza, köylülerimize teşekkürü borç biliyorum. İlk günden bu yana dile getirdiğim gibi, söz verdiğim gibi köylülerimizin derdine derman, sevinçlerine ortak, üzüntülerine hemhal olacağım.

Gerze Küçük Sanayi Sitemizin de sorunlarını çok iyi biliyoruz, o konuyla ilgili de mücadelemizde devam ediyor. O konuyu da bir an önce çözüme kavuşturacağız. Gerze’mizin ve 42 köyümüzün sorunlarını, seçim startını verdiğimiz ilk andan itibaren yapacağımız programlarla gündeme alacağız. Köylerimizdeki yol, su, bariyer, levha, kanalizasyon, aydınlatma sorunlarını çözeceğiz.

Köylerde halkımızla birlikte yapacağımız toplantılarla sorunları bire bir dinleyeceğiz. İl Başkanımız Aykut Cem Yalçınkaya, İlçe Başkanı Birol Sazak ile birlikte sorunları bir rapor haline getireceğiz, dilekçemizle birlikte bu sorunları Kaymakamımıza Valimize ileteceğiz.

Sorunların çözümünün takipçisi olacağız. Gerze’nin ve 42 köyümüzün sorunların çözümü noktasında elimden geleni yapacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik