Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2025 11:57   Güncelleme : 02-08-2025 12:42

Baş ve Andaç Ailelerinin Mutlu Günü

Gerze CHP İlçe Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Baş ile eşi Cemile Baş’ın kızları İrem Baş ile Sema ve Ramazan Andaç’ın oğulları Yaşar Can Andaç, düzenlenen törenle dünyaevine girdi

Baş ve Andaç Ailelerinin Mutlu Günü

Gerze’de gerçekleştirilen düğün törenine siyasetten bürokrasiye, sivil toplumdan iş dünyasına kadar pek çok davetli katıldı. Törene; Sinop ve Gerze'den siyasiler, kamu kurum temsilcileri, muhtarlar, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Düğün boyunca müzik eşliğinde eğlenen davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk dileklerini iletti.

Pasta kesiminin ardından takı merasimi ile devam eden düğün, ilerleyen saatlerde sona erdi. Baş ve Andaç aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

Büşra ÇevikBüşra Çevik