Siyaset
Giriş Tarihi : 07-01-2024 14:25   Güncelleme : 07-01-2024 16:46

Başkan adayı Belovacıklı, sanayi esnafını gezdi

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, ilçe yönetimi ile birlikte ilçemiz Küçük Sanayi Sitesini ziyaret etti

Başkan adayı Belovacıklı, sanayi esnafını gezdi

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken CHP’ den adaylığı kesinleşen Osman Belovacıklı, CHP Gerze İlçe Başkanı Birol Sazak, CHP Gerze İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Kabaş, ilçe yönetimi ile il genel meclis üyesi aday adayları ve belediye meclis üyesi aday adayları ile birlikte Gerze Küçük Sanayi Sitesinde emekçi esnaflarla bir araya geldi.

Esnaflara ve kendisini tebrik eden Gerzelilerle istişare eden Belovacıklı, sorunları ve talepleri dinlemenin yanında Atatürk baskılı sticker dağıtımı gerçekleştirdi.

Partisi ile Gerze için kaldığı yerden yola devam edeceğini belirten Başkan Adayı Osman Belovacıklı, sanayi esnafından çok iyi dönüşler aldığını kaydetti.

Belovacıklı, “bugün küçük sanayi sitesi esnafımızla bir araya geldik. Kendileriyle siyaset yapmanın dışında sıcak çaylarını içtik, hoş sohbette bulunduk, taleplerini, sorunlarını dinledik, kendileri ile yapılacak projeler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sorunları çok iyi biliyorum. Sorun çok onu da çok iyi biliyorum ve geliyorum diyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin