Siyaset
Giriş Tarihi : 10-03-2024 16:29

Başkan Adayı Öz, konukevi projesini açıkladı

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, Gerze - Dikmen Dernek ve Federasyonlar Lokali Konukevi projesini anlattı

Başkan Adayı Öz, konukevi projesini açıkladı

MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Mustafa Öz, hemşehrilerinin ata topraklarını ziyaret ettiklerinde gerek vakit geçirebilecekleri gerekse barınma ihtiyaçlarını giderebilecekleri lokal ve konukevi projesini hayata geçireceklerini belirtti.

Öz yaptığı açıklamada, "Bu videomda derneklerimiz ve federasyonlarımızla ilgili çalışmış olduğumuz projemiz hakkında bilgi vereceğim.

 Biliyorsunuz ki zamanında çok fazla göç vermiş bir ilçeyiz. Bu sebeple dışarıda çok fazla hemşehrimiz bulunmaktadır. Maalesef ki atadan kalma yerlerimiz bakımsız durmaktadır. Bu sebeple değerli hemşehrilerimizin ata topraklarını ziyaret ettiklerinde gerek toplanıp çay, çorba içebilecekleri bir lokal gerekse çevresinde barındıran konukevleri hayata geçireceğiz.

Sözlerime son verirken şu hususu da açıklamakta fayda görüyorum. Bizim sakin tavrımız halkımıza yalan konuşmaktan, tutamayacağımız sözler vermekten korkmamızdır. Biz ne geçmişten intikam almaya de kavga etmeye geleceğiz.

Biz güçlü ekibimiz ve yaptığımız ilkeli siyasetle Allah' ın izniyle bu seçimi yazanacağız. Bir tek ihtiyacımız olan şey Gerzelilerin bize olan desteğidir. Biz her şeye rağmen magazin siyaseti değil proje ve istişare siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. 

Yeni bir sesleniş videosu ile görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik