Siyaset
Giriş Tarihi : 16-03-2024 13:31

Başkan Adayı Yüksek’ ten gazetemizi ziyaret

AK Parti Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerze’ nin Sesi gazetesini ziyaret etti

Başkan Adayı Yüksek’ ten gazetemizi ziyaret

İlçemize kazandırdığı projelerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle Gerze’ ye anaokulu, devlet hastanesi çocuk servisinin açılması, diyaliz merkezi, sağlık ocağı yer temini gibi önemli projeleri olan AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, Gerze’ nin Sesi gazetesini ziyaret etti.

16 Mart Cumartesi günü (bugün) verilecek toplu iftar ve üye katılımı gecesi ile ilgili verdiği bilgilerin yanı sıra Gerze ile ilgili önemli projeleri ve yatırım programları olduğunun altını çizen Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, gazetemize yaptığı açıklamada, “benim gecem gündüzüm Gerze ve Gerze halkı. Gerze’ ye ne yapabiliriz, hangi projeleri kazandırabiliriz, hangi atılımları yapabiliriz? Sürekli bunlarla meşgulüz. Bu arada seçim çalışmalarımızı da hız kesmeden sürdürüyoruz.

“Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak” suretiyle sabah saatlerinden gece yarısına kadar vatandaşlarımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya geliyoruz. Sorunları, talepleri dinliyoruz. Hep daha fazlası için uğraşıyoruz. Gerze için 24 dev projemiz var, bunun yanında önemli yatırım projelerimiz var, vatandaşlarımız müsterih olsunlar, Allah izin verir vatandaşlarımız da takdir ederse Gerze Belediye Başkanı olduğumda Gerze’ ye hak ettiğini vereceğiz, Gerze’ ye yakışan projelerimizle daha da ileriye taşıyacağız” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik