Siyaset
Giriş Tarihi : 14-03-2024 16:18   Güncelleme : 14-03-2024 16:22

Başkan Adayı Yüksek’ ten, sağlık çalışanlarını ziyaret

AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilçemizdeki sağlık çalışanlarını ziyaret etti

Başkan Adayı Yüksek’ ten, sağlık çalışanlarını ziyaret

Gerze Devlet Hastanesi ile 1 Nolu ve 2 nolu aile sağlık merkezindeki doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan AK Parti Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek sağlık kurumları ve çalışanlarının önemine vurgu yaptı.

Yüksek, sağlık çalışanlarının fedakârca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, tıp camiasına başarılar diledi. Yüksek, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonrasında, Gerze Belediyesi olarak sağlık alanında yapılacak bütün çalışmalara destek olacaklarını belirtti.

Tüm birimleri dolaşan Başkan Adayı Yüksek, hastane ve sağlık merkezleri ile ilgili bilgiler aldı, sağlık çalışanlarına görevlerinde başarılar diledi.

Yüksek açıklamasında, “büyük fedakârlık ve özveriyle görevlerine gece gündüz demeden canla başla sarılan, kutsal bir vazife icra eden tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun. Bu kapsamda bugün sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutladık, vazifelerinde kolaylıklar diledik” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik