Siyaset
Giriş Tarihi : 15-02-2024 14:43   Güncelleme : 21-02-2024 11:09

Başkan Adayından Erbakan’ a ziyaret: "Genel başkanın Gerze' ye selamı var"

Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkanı Adayı Ömer Tugay Yılmaz, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ ı ziyaret etti

Başkan Adayından Erbakan’ a ziyaret:

Seçim çalışmalarına hız veren Yeniden Refah Partisi Gerze Belediye Başkanı Adayı Ömer Tugay Yılmaz, ilçemizdeki temaslarına devam ediyor. Esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, vatandaşlarla istişarelerde bulunuyor.

Seçim çalışmaları kapsamında partisinin Genel Başkanı Fatih Erbakan’ la bir araya gelen Yılmaz, ilçemizdeki seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Yılmaz yaptığı açıklamada, "Bugün Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın makamında gerçekleştirdiğimiz görüşme, Gerze’nin problemlerini masaya yatırdığımız verimli bir buluşma oldu. Kendisinin memleketi olması sebebiyle Sinop’a ekstra değer verdiğini belirten Sayın Erbakan, Gerze’deki çalışmalarımızı doğru bulduğunu ve desteklediğini ifade etti.

Bu görüşme, Gerze’nin geleceği için umut dolu bir adımın atıldığını gösteriyor. Genel Başkanımızın destek ve teşvikleriyle daha da güçlenen bir motivasyonla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerze’nin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşarak, şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için kararlılıkla ilerleyeceğiz.

Sayın Erbakan’ın desteğiyle Gerze’ye daha fazla hizmet götürmek ve şehrimizi layık olduğu yere taşımak için birlikte çalışacağız. Bu destek bize güç ve cesaret verirken, halkımıza daha iyi bir gelecek sunma yolunda ilerlememizi sağlayacak.

Hepinizin desteği ve dualarıyla, Gerze’yi hak ettiği konuma taşıyacak, hep birlikte daha iyi bir geleceğe adım atacağız.

Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Büşra ÇevikBüşra Çevik