Güncel
Giriş Tarihi : 05-04-2024 13:54

Başkan Belovacıklı: “Gerze eski günlerine geri dönecek”

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemize ilk açıklamayı yaptı. Başkan Belovacıklı, Gerze’ yi yeniden parlak, güzel günlerine geri döndürme gayreti içerisinde olduklarını belirtti

Başkan Belovacıklı: “Gerze eski günlerine geri dönecek”

Yapılan yerel seçimler sonrasında Gerze Belediye Başkanı olarak seçilen Osman Belovacıklı, önce mazbatasını sonrasında ise görevi teslim almıştı. 

Dün gerçekleşen devir teslim töreninin ardından Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemize ilk açıklamayı gerçekleştirdi.

Başkan Belovacıklı yaptığı açıklamada, “5 yıl aradan sonra tekrar buraya gelip oturmak farklı bir duygu, inşallah bu 5 yıl içerisinde Gerze’ mizde güzel şeyler yapacağız diye inanıyorum. Hemen, hızlı bir şekilde başladık, önce çevre ve temizlikten başladık, parklar, bahçeler, mezarlıkların temizliği. Önümüzde bayram var, öncelikle herkesin Cuma gününü, bayramını ve kandil gecesini kutluyorum. Bu bayramda ilçemize gelecek vatandaşlarımızın daha sağlıklı, daha temiz ortamlarda yaşaması için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz.”

GERZELİ VATANDAŞLARIMIZDAN 4 – 5 AY MÜSAADE İSTİYORUM

“Bazı şeyler bıraktığım gibi değil, adapte olmaya çalışıyoruz. İnşallah tekrar eski günlere, belediyemizin parlak, yıldızlı günlerine döneriz diye düşünüyorum. İlçemizin de parlak, yıldızlı günleri olur. İlçemizi yeniden canlandıracağız, insanları gülen, neşeli, birbirine selam veren, mutlu ilçe yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Ben artık ilçenin belediye başkanıyım. Rozeti de çıkardım, bundan sonra ilçemizde hiçbir ayrım olmadan hizmet edeceğiz. Bayramdan sonra işlerimiz daha da hızlanacak. Gerze halkının bana biraz müsaade etmesini istiyorum. Her şeyi bir toparlayayım, rayına oturtayım, ondan sonra rutin işleri yapmaya ve Gerze’ mizin yatırımlarını yapmaya başlayacağız diye düşüyorum” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik