Güncel
Giriş Tarihi : 28-10-2023 10:13   Güncelleme : 28-10-2023 10:15

Başkan Şensoy’ a, özel Gerze pulu hediye edildi

PTT Gerze Şube Müdürü Rıza Belovacıklı, Belediye Başkanı Cevat Şensoy’u makamında ziyaret ederek Gerze Pullarını takdim etti

Başkan Şensoy’ a, özel Gerze pulu hediye edildi

Gerçek ve tüzel kişiler tarafından gönderilen objelerin pul olarak basılmasını ve bunların hatıra olarak veya postada kullanılmasını kapsayan "kişisel pul" hizmetiyle posta gönderileri bir anlam kazanırken ‘Kişisel Pul’ uygulaması zincirine Gerze Belediyesi de dâhil oldu.

Gerze PTT İlçe Müdürü Rıza Belovacıklı uygulama ile ilgili açıklama yaparak, “kişisel pul hizmetinin yaygınlaştırılması amacıyla Gerze Belediye Başkanlığı adına bastırılan pulları Belediye Başkanı Cevat Şensoy’a takdim ettik. İlçemizin güzel görünümlü görsellerinin kişisel pullara yansıtılmasını sağlayan Belediye Başkanımıza PTT adına teşekkürler ediyoruz.

Gerze Belediye Başkanlığı tarafından ilçemizin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kurumsal posta gönderilerinde kullanılmak üzere Cittaslow Gerze görselini özel posta pullarına yansıtılmasını sağlayan sayın belediye başkanımıza şirketimiz adına teşekkürlerimi sunarım” diye konuştu.

AdminAdmin