Siyaset
Giriş Tarihi : 19-12-2023 12:32   Güncelleme : 19-12-2023 13:27

Bayrak: “Aydınlığa açık, karanlığa kapalıyız’’

AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Tahsin Bayrak, AK Parti ile Türkiye Yüzyılına yakışır bir Gerze için çalıştıklarını belirtti

Bayrak: “Aydınlığa açık, karanlığa kapalıyız’’

AK Parti’den Gerze Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tahsin Bayrak 22 Kasım 2023 tarihinde aday adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Cumhur Kurt'a teslim etmişti. Gazetemize açıklamalarda bulunan AK Parti Gerze Belediye Başkanı Aday Adayı Tahsin Bayrak, Gerze’ de milletin hizmetkarı olmak için birçok fiziki ve sosyal projeyi Gerzelilerle buluşturmaya,  çıtayı daha da yükselterek devam edeceklerini söyledi.

Bayrak, “Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ilk günkü heyecan ve aşkla "Aydınlığa açık, Karanlığa kapalı’’ sloganıyla ve ‘’ Halka Hizmet, Hakka Hizmet’’ felsefesiyle çıktığımız bu dava yolunda, bizlerden desteğini, sevgisini ve muhabbetini esirgemeyen tüm dostlarıma, siz sevgili Gerzelilere teşekkürlerimi sunuyorum.

Türkiye Yüzyılı sloganıyla başladığımız bu yeni dönemde, Türkiye’ye Ak Parti belediyeciliği anlayışını kazandırdığımız gibi, bundan sonraki süreçte Gerze’miz de milletin hizmetkarı olmak için birçok fiziki ve sosyal proje ile hizmetleri halkımızla buluşturmaya tüm azmimizle çıtamızı daha da yükselterek devam edeceğiz. Bunun için imkanlarımız da var, kaynaklarımız da var, dua edenlerimiz de var, sahip çıkanlarımız da var.”

GERZE’ Yİ YAŞANILABİLİR KILMAK İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIZ

“Mesai kavramı gözetmeden uyum kültürü içerisinde, Gerze halkını kucaklayan anlayış ile halkımıza hizmet borcumuzu Gerze için Türkiye Yüzyılına yaraşır bir şekilde arttıracağız. 

Bu kapsamda, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefemizle Gerze ilçemizi daha yaşanılabilir, daha konforlu ve daha düzenli bir hale getirmek için yerel yönetimler olarak canla başla çalışacağız. Gece gündüz demeden hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda ‘önce millet, önce memleket’ diyerek hizmetten hizmete, yatırımdan yatırıma koşmaya devam edeceğiz. 

Bu vesileyle, AK Parti’nin kurulduğu günden beri teşkilatlarında görev almış bütün başkan ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, köy mahalle temsilcilerimize şükranlarımı sunarım. 

Ayrıca Gerze halkına hizmet için çıktığımız bu kutlu davamızda bizden desteğini esirgemeyeceğini düşündüğüm tüm dostlarıma ve sevgili Gerzelilere şimdiden teşekkürü bir borç biliyorum.

Her şey Gerze için. Her şey Türkiye için” diye konuştu.

AdminAdmin