Bayramoğlu Baklavaları, Birlik Minibüs Durağı önündeki yerinde düzenlenen törenle resmen hizmete başladı. Açılışa, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, iş yeri sahibi Bayram Şahin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışa özel indirimlerin uygulandığı günde, vatandaşlar taze baklava ve tatlı çeşitlerine yoğun ilgi gösterdi.
Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi:“İlçemizde her yeni iş yeri, hem ekonomimize hem de istihdamımıza canlılık katıyor. Bayramoğlu Baklavaları’nın Gerze’ye hayırlı olmasını diliyor, bereketli kazançlar temenni ediyorum.”
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel ise “Gerze’de esnaflarımızın sayısının artması, rekabeti ve kaliteyi yükseltir. Halkımız daha iyi hizmet alır. Bayram kardeşimize bol kazançlar diliyorum.” dedi.
İş yeri sahibi Bayram Şahin de açılışta heyecanını dile getirerek şunları ifade etti: “Gerze halkına en taze, en kaliteli baklava ve tatlı çeşitlerini sunmak için yola çıktık. Açılışa özel indirimlerle başladık, bundan sonra da kalite ve uygun fiyatı bir arada sunmaya devam edeceğiz.”






























