Siyaset
Giriş Tarihi : 25-03-2024 14:27   Güncelleme : 25-03-2024 14:29

Belovacıklı “Atatürk Mahallesi seçmeninin desteğini bekliyorum”

13 yıllık belediye deneyimi ve birikimi ile doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmek isteyen Belovacıklı, “biz inandık sizlerde inanırsanız çok güzel işler yapacağız, birlikte kazanacağız” dedi

Belovacıklı “Atatürk Mahallesi seçmeninin desteğini bekliyorum”

Atatürk Mahallesi Muhtar Adaylığını açıklayan Gökhan Belovacıklı gelişim için değişimin şart olduğu inancıyla, daha seri ve kalıcı hizmetler alan, daha tertipli ve düzenli bir mahalle hayali ile 2019 yılı yerel seçimlerinin hemen ardından muhtar adaylığı çalışmalarına başladığını, mevcut yerel yönetimler ve mahalle muhtarlıklarını incelediğinde ise toplumun her kesimine hitap eden güçlü bir aza kadrosu ve 13 yıllık Belediyecilik deneyimi ve birikimi ile doğduğu, büyüdüğü ve ikamet ettiği mahallesine en iyi şekilde hizmet edebileceğine yürekten inandığını beyan etti.

Belovacıklı, ‘’Yeter ki mahalle sakinlerimiz bize bu makamı layık görsün. Çalışma hayatıma başladığım günden bu yana bürokrasi denilen yapının içerisindeyim. Şuna emin olun ki mevcut düzen içerisinde özellikle merkez mahalle muhtarlarının alamayacağı hiçbir hizmet yoktur. Atatürk Mahallesi sakinlerinin bizi göreve getireceği ilk gün itibariyle verimli ve kalıcı hizmet, kesintisiz iletişim ve ulaşılabilirlik, hızlı ve çözüm odaklı çalışmalar noktasında bir daha herhangi bir eksiklikle karşılaşmayacaklarına söz veriyorum.

Tarafsız, ayrımsız ve tüm mahalle sakinlerimizin katılımıyla müşterek ve birlikte yönetilen bir muhtarlık dönemi için siz kıymetli Atatürk Mahallesi sakinlerinden kendim ve çalışma-aza ekibim adına yetki istiyorum’’ dedi.

GÖKHAN BELOVACIKLI KİMDİR?

11 Ekim 1988 Gerze doğumlu olan Gökhan Belovacıklı tüm yaşamı boyunca Atatürk Mahallesinde ikamet etmiştir. İlk ve Orta Okulu Atatürk İlköğretim Okulunda, Lise eğitimini Gerze Şehit Nurullah Saraç Anadolu Lisesinde,  Yükseköğrenimi Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Askerlik görevini Kahramanmaraş J.Komando taburunda yerine getirmesinin ardından 2010 yılında işçi kadrosuyla başladığı Gerze Belediye Başkanlığında çeşitli görevlerde yer almıştır. 2021 yılında gerçekleşen seçimlerde işçi arkadaşlarının tamamının oyları ile seçildiği Gerze Belediyesi İşyeri Baş Temsilciliği görevini fiilen sürdürmektedir. 13 yıldır Gerze Belediyesinde çeşitli birimlerde ve aralıksız olarak görev yapan Gökhan Belovacıklı evli ve 10 yaşında bir kız çocuğu babasıdır.

İkametgâh Adresi: Atatürk Mahallesi Şenlik Caddesi No:50

İletişim Numarası: 0544 439 34 58

Büşra ÇevikBüşra Çevik