Siyaset
Giriş Tarihi : 07-03-2024 18:05   Güncelleme : 11-03-2024 10:55

Belovacıklı: “Ben tüm Gerze’ nin adayıyım”

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, “bizler yerel siyaset yaptığımız için sadece Gerze 'yi ve yapacaklarımızı konuşuruz” dedi

Belovacıklı: “Ben tüm Gerze’ nin adayıyım”

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Bu seçime tüm Gerzelilerin desteğini almak için girdiğini, tüm Gerzelinin adayı olduğunu belirtti.

Belovacıklı yaptığı açıklamada, “Sevgili Gerzeliler, sizleri sevgi, saygı ile selamlıyorum. Öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüzü kutluyorum. Tüm emekçi kadınlarımızın ellerinden öpüyorum. Sevgili Gerzeliler son günlerde seçim çalışmalarımızla ilgili birçok Spekülasyonlar yapılıyor. Yapılan bu yalan haberlere lütfen itibar etmeyin. Ben sizin çocuğunuzum. Beni her an her yerde görebilir ve gönül rahatlığıyla sorabilirsiniz. Sevgili Gerzeliler, ben bu seçime, tüm Gerzelilerin desteğini almak için girdim. Benim için Gerze 'de yaşayan herkes Gerzelidir ve de hepsinin başımın üstünde yeri vardır. Tüm siyasi partilerin üyeleri benim kardeşlerimdir. 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptım. Yaptıklarım bellidir. Benden sonra Cevat Arkadaşım 5 yıl Belediye başkanlığı yaptı. Bu süre içinde Gerze’ mizi güzelleştirmek, halkımızın yaşamını kolaylaştırmak için elimizden geleni yaptık. Canla başla çalıştık. Bu süreçte kalbini kırmış olduğumuz insanlarda olabilir. Bunlardan özür diliyorum.

Sevgili Gerzeliler, Bizler Başkanlık sürelerimiz içinde Milletvekillerimiz ile çalıştık. Hem Barış Karadeniz hem Nazım Maviş ilçemize gerekli desteği verdi. Onlara da teşekkür ediyorum.

Milletvekillerimiz sonuçta iki ayrı siyasi partinin milletvekilleridir. Onlar genel siyaset yaparlar ve de genel siyasetle ilgili konuşurlar. Bizler yerel siyaset yaptığımız için sadece Gerze 'yi ve yapacaklarımızı konuşuruz.

Ağzımızdan diğer partiler ve partililer hakkında kötü hiçbir şey duyamazsınız. Ben tüm Gerzelinin adayıyım. Sadece beni dinleyin ve sözlerime itibar edin. Tekrar sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum” diye konuştu.

Büşra ÇevikBüşra Çevik