Siyaset
Giriş Tarihi : 23-02-2024 17:55

Belovacıklı: “Daima işçilerimizin yanındayım”

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, belediye işçilerinin haklarını alamadıkları iddiası ile basın açıklaması yapması üzerine işçileri ezdirmeyeceğini, işçilerin enflasyonu düşünmeyeceklerini söyledi

Belovacıklı: “Daima işçilerimizin yanındayım”

2009-2019 yılları arasında iki dönem Gerze Belediye Başkanı olarak görev yapan ve 2024 yerel seçimlerinde de CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı olan Osman Belovacıklı, dün sendikal haklarını alamayan belediye işçilerinin yaptığı basın açıklaması üzerine işçileri ezdirmeyeceğini belirtti.

Belovacıklı, yaptığı açıklamada, “geçmişten bu güne kurduğumuz güçlü sevgi bağı ile Gerze’ye 5 Yıl aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Belediyeciliğini geri getireceğiz.

Göreve geldiğim ilk günden itibaren İşçinin hakkını kendime bir görev bilerek geçmiş dönemden işçiye olan tüm ikramiye kıdem gibi olan borçları ödedim.

Yapılan her sözleşme bayram havasında ve işçilerimizin yüzünü güldürür şekilde tamamlandı. İşçimin yüzü gülmezse bende gülmem diyerek her daim her türlü dertlerinde iyi gününde kötü gününde yanında oldum.

Gerze Belediyesinde dün eylem yapan işçi kardeşlerim bilmelidirler ki ben onların bildiği Osman başkanlarıyım. Onları dünde ezdirmedim yarında ezdirmeyeceğim benim işçim dün de enflasyonu kara kara düşünmedi yarın da düşünmeyecek hepsini sevgiyle kucaklıyorum” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik