Siyaset
Giriş Tarihi : 27-01-2024 14:43   Güncelleme : 27-01-2024 14:56

Belovacıklı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Belovacıklı, esnaf ziyaretlerine devam ediyor

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, seçim çalışmaları kapsamında esnaf, vatandaş ve STK ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Belovacıklı, programı kapsamında 19 Mayıs Mahallesi, Sinop Caddesi, Çarşı Mahallesi ve Köşk Caddesini ziyaret etti.

Esnafları selamlayıp, çalışmalarında kolaylıklar dileyen Belovacıklı, Gerze’ ye hizmet için yola çıktıklarını ifade ederek, ilçeye hizmet vermeye hazır olduğunu belirtti. Başkan Adayı Belovacıklı, esnaf ziyaretlerine devam edeceklerini ifade etti.

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı yaptığı açıklamada, “ilk gün ki heyecan, ilk gün ki aşkla Gerze’ me hizmet etme aşkıyla yola reva olduk. Gece gündüz demeden ben ve çalışma arkadaşlarım Gerze için çalışıyoruz, düşünüyoruz, projeler üretiyoruz.

İlk günden bu yana vatandaşlarımızla iç içeyiz, omuz omuzayız; esnaflarımızla bir aradayız. Sorunları biliyorum, dertlerin farkındayım. Bu anlamda Gerze halkının refahı ve mutluluğu için çeşitli projeler üretiyoruz. Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatı. Takdir edilirde Gerze halkı bana belediye başkanlığı görevini kayık görürse Gerze’ yi olduğundan daha da refah bir Gerze haline getirmek için varımı yoğumu ortaya koyacağımdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Büşra ÇevikBüşra Çevik