Siyaset
Giriş Tarihi : 07-02-2024 18:05

Belovacıklı: “İhtiyacı olan herkese elimizi uzatacağız”

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, yaşlılar için hayata geçireceği Ev Temizliği Ve Yemek Projesi ile Belediye Aşevi Projesi projelerini tanıttı

Belovacıklı: “İhtiyacı olan herkese elimizi uzatacağız”

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, belediye başkanlığı döneminde hayata geçireceği projeleri tanıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belovacıklı, yaşlılar için hayata geçireceği projelerden biri olan Ev Temizliği Ve Yemek Projesi ile Belediye Aşevi Projesini faaliyete geçireceğini belirtti.

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, belediye başkanı olarak görev yaptığı 2009-2019 yılları arasında hayata geçirdiği aşevi ve yaşlılar için ev temizliği ve yemek hizmetinin, belediye başkanı seçildiği takdirde yeniden hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

YAŞLILARIMIZ İÇİN EV TEMİZLİĞİ VE YEMEK PROJESİ

Yardıma muhtaç, kimsesiz ve yaşlıların yararlandığı aşevi, temizlik ve yemek gibi hizmetlerin tekrar faaliyete geçeceğini kaydeden Belovacıklı, “geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez diyerek 2009 – 2019 döneminde sıkıntılarını paylaştığımız, unutulan yaşlılarımız için yeniden ev temizliğini ve her gün sıcak yemeklerini evlerine getirmeye devam edeceğiz.

BELEDİYE AŞEVİ PROJESİ

Hatırlayalım, hatırlatalım diyerek kuracağımız aşevinde sevgiyi ve iyiliği paylaşacağız. Hiçbir vatandaşımız yatağına aç girmeyecek” ifadelerini kullandı. 

Büşra ÇevikBüşra Çevik