Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri
Güncel

Belovacıklı, Muhtarlarımızla İstişare Ederek Karar Veriyoruz

İlçemiz Atatürk Mahallesi Eski Cezaevi bölgesinde başlatılan Park ve Peyzaj projesinde sona gelindiği belirtildi.

Belovacıklı, Muhtarlarımızla İstişare Ederek Karar Veriyoruz
Paylaş:

Şahsa ait olan bölgeden kaldırılan parkın Belediyeye ait arazi sınırları içerisinde yeniden konuşlandırılmasıyla başlayan çalışmaları Belediye Başkanı yerinde inceledi.

İlçemizin menfaatleri doğrultusunda muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyor ve istişareler doğrultusunda hareket ediyoruz diyen Başkan Belovacıklı, yapılan çalışmaları Atatürk Mahallesi Muhtarı Rıza Öztürk ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal ile birlikte inceledi.

Başkan Belovacıklı incelemelerin ardından yaptığı açıklamada; “1 ay önce başladığımız çalışmalarda sona geldiğimizi vatandaşlarımıza müjdelemek istiyorum. İlk olarak şahsa ait olan bölgede bulunan parkımızı Belediyemiz arazi sınırları içerisinde olan başka bir bölgeye taşıdık ve çevre düzenlenmelerinde bulunduk. Aynı zamanda belediyeye ait Marangozhanemizde yaptırdığımız çardak ve bankla yaptırarak çevre sakinlerimiz için bölgeye oturma alanları yapıldı. belirttiğimiz çalışmaların tamamlanmasının ardından da Park ve Bahçe Müdürlüğümüz tarafından yapılacak olan yeşillendirme çalışmalarıyla birlikte de daha güzel ve etkileyici bir havaya kavuşturulacaktır. Bu sekilde ilçemizi ziyarete gelen herkesin etkileneceği bir havaya girecektir diyerek bu çalışmalar şimdiden Gerzemize hayırlı olsun"dedi.

ilçemiz ziyaretçilerini şehir girişinden itibaren etkileyici bir havaya sokacak. Gerze’mize şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”

Bu haber Gerze'nin Sesi - Sinop Gerze Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

Güncel Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Söz Esnafın Olacak

Akışın sonuna geldiniz.