Siyaset
Giriş Tarihi : 25-01-2024 13:23   Güncelleme : 25-01-2024 13:33

Belovacıklı: “Proje ile balıkçılığı geliştirmeyi hedefliyoruz”

Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, balıkçı kooperatifi hizmet binası projesini açıkladı

Belovacıklı: “Proje ile balıkçılığı geliştirmeyi hedefliyoruz”

CHP Gerze Belediye Başkan Adayı Osman Belovacıklı, balıkçı kooperatifi hizmet binası projesini açıkladı. Proje ile ilçemizin gelir kaynaklarından biri olan balıkçılığı geliştirmeyi hedeflediklerini kaydeden Belovacıklı, balıkçılık sektörünün gelişmesi için daha güzel çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Belovacıklı yaptığı açıklamada: “Balıkçı kooperatifi hizmet binası projemizle Gerze'mizin gelir kaynaklarından biri olan balıkçılığı geliştirmeyi hedefliyoruz. Kooperatif demek birlik, beraberlik, güç birliği demektir. Kooperatifin güçlenmesi demek, balıkçılığın güçlenmesi, denizden geçimini sağlayan esnafımızın çoğalmasını sağlamak demektir. İlçemizin gelir kaynaklarından biri olan bu sektörün gelişmesini istiyor ve hedefliyoruz. Balıkçı Kooperatifi de bunun bir adımı olacak.

Belediye başkanlığı dönemimizde Balıkçı barınaklarının yanına inşa edeceğimiz yeni balıkçılık kooperatif binasını, soğuk hava depolu modern bir yapı haline getirerek balıkçılarımızın hizmetine sunacağız. Beş yıl içinde çok güzel işler yapacağız. Bu sektörün gelişmesi için birlikte daha da güzel çalışmalara imza atacağız.”

Büşra ÇevikBüşra Çevik