Siyaset
Giriş Tarihi : 25-12-2023 14:14   Güncelleme : 27-12-2023 09:36

Belovacıklı: “Yeniden birbirimize omuz verme zamanı”

CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, ön seçimin ardından ilk kez konuştu. Belovacıklı ‘birbirimize güç vererek tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum’ dedi

Belovacıklı: “Yeniden birbirimize omuz verme zamanı”

CHP Gerze İlçe Başkanlığı 23 Aralık Cumartesi günü Gerze Belediye Başkanı Adayını belirlemek için sandığa gitti. Ahmet Uyanıksoy, Ali Ateş, Bülent Eryılmaz, Orhan Ertuğrul ve Osman Belovacıklı arasında yapılan ön seçimde Osman Belovacıklı en çok oyu alarak CHP Gerze Belediye Başkanı adayı olarak belirlendi.

Ön seçimden 259 oyla galip gelen CHP Gerze Belediye Başkanı Adayı Osman Belovacıklı, kendisine destek veren üyelere teşekkür ederek, geçmişe takılıp kalmanın geleceği kurmanın en önemli engeli olduğunu söyledi.

Belovacıklı yaptığı açıklamada: Sevgili Yol Arkadaşlarım, Değerli Gerzeliler,

Doğup büyüdüğüm bu topraklarda bana iki dönem belediye başkanlığı yapma, memleketim Gerze’ye hizmet etme onurunu yaşattınız. Şimdi bir kez daha bana ve birlikte yola çıktığım arkadaşlarıma güvendiniz; yalnız olmadığımızı hissettirdiniz, güç verdiniz. Öncelikle verdiğiniz moral destek ve birlikte yeni yollar aşacağımıza olan inancınız için içtenlikle teşekkür ederim.”

ŞİMDİ BEYAZ BİR SAYFA AÇMA, YENİDEN BİRBİRİMİZE OMUZ VERME ZAMANI

“Yirmi yılı aşkın süredir, ülkemizin her geçen gün daha da kötüye giden koşullarını hepimiz biliyoruz, yaşıyoruz. Laikliğin ve cumhuriyet değerlerinin her geçen gün aşındırıldığı; ücretli, emekli ve esnafın yoksulluk sınırının altında yaşamaya mahkûm edildiği ağır ülke koşullarında, her şeyden çok birbirimize ve dayanışmaya olan ihtiyacımız, en önemli gerçekliğimizdir.

Şimdi beyaz bir sayfa açma, yeniden birbirimize omuz verme zamanı. Ben, Gerze’miz ve ülkemiz için ilk kez belediye başkanı olduğum 2009 yılındaki aynı heyecanı ve azmi taşıyorum. Geçmişin hataları veya eksikliklerini geride bırakmanın en doğru yolunun da bugün ve yarına dair hayata geçireceklerimiz olduğu inancındayım. Geçmişe takılıp kalmanın ise geleceği kurmanın en önemli engeli olduğu düşüncesindeyim. Bu süreçte, ilçemiz ve ülkemiz için çok önemli bir dönemeçte olduğumuzun tüm Gerzelilerin ve partili arkadaşlarımızın bilincinde olduğundan da kuşkum yok.   Seçim sürecinde ve sonrasında da yan yana, özveriyle çalışacağımıza, birlikte başaracağımıza, birbirimize güç vererek tüm engelleri aşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

AdminAdmin